• I tym sposobem Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    maxima wszechczasów pokonane ........................................ dopinguję co będzie dalej .....................
    mam nadzieję że nas pozytywnie zaskoczą raportem
  • Re: I tym sposobem Autor: ~nastyboy [94.254.129.*]
    A tak obserwując wczorajsze ruchy wolumen ciut większy ruszyl po cenie rynkowej w stosunku do wcześniejszych dni. Dzis cisza. Mam nadzieję, że przed sztormem:)
  • Re: I tym sposobem Autor: ~henk70 [62.87.218.*]
    ciekawe czy dziś będzie taka akcja jak wczoraj zebrane jednym ruchem.
  • Re: I tym sposobem Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    na 2,5 stoi 10 K , kto się zlituje ten zarobi, He!?
  • Re: I tym sposobem Autor: ~aJaNaTo [79.110.198.*]
    Podaż się pojawiła na, którą to tak czekaliście :) Od 1,90zł na budziku t.j. od 23 stycznia, przemieliło się ponad 42 tys. akcji( ponad 100 tys. zł) :) Jak wspominałem popyt będzie to i podaż się znajdzie:) narzekaliście na brak podaży to kogoś najwyraźniej przycisnęło, choć w mojej ocenie to straszak:p
    hmmmm, może ludzie nie mają pojęcia o Naszej pięknej spółeczce:) popyt Panowie(i Panie jak są tu takie) trzeba zorganizować :p to co 500-1000zł miesięcznie każdy z Nas przeznacza na własną animację w jedyną i słuszną stronę?:> Czy może jakieś inne pomysły?

Te "Znany" jakiś nieznany wcześniej byłeś:) Od kiedy tutaj?:p
  • Re: I tym sposobem Autor: ~aJaNaTo [79.110.198.*]
    Zapomniałem pogratulować Zarządowi i Nam wszystkim, że spółka realizuje konsekwetnie wcześniejsze postanowienia i obietnice jakie składała, patrz utworzenie spółki deweloperskiej. No normalnie jestem z Nich dumny:D od sierpnia czekałem na ten komunikat:)
  • zaczynałem kupować jak były wysypy umów Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    hej ......................................
    a teraz powiedzmy nadchodzi czas żniw ........................... a jak wysoko będziemy rznąć to każdy sam sobie zadecyduje :-)
  • Re: zaczynałem kupować jak były wysypy umów Autor: ~aJaNaTo [79.110.198.*]
    Kto co tam lubi zbierać:p ja tam chce iść z Nimi na regulowany, więc u mnie żniwa będą za jakieś 2-3 lata kiedy to będą w trakcie realizacji deweloperki i zacznie z niej spływać kasa (mam nadzieję, że dobrze kombinuję) Zna się tu ktoś na tym?:) Od komunikatu ws. deweloperki zrobiliśmy kurs x4. Teraz jeszcze raz x4 i żniwa:>
  • Re: zaczynałem kupować jak były wysypy umów Autor: ~nastyboy [94.254.193.*]
    A ja zrobilem głupotę, na szczęście los się łaskawie obszedl ze mną. Z Aedes bylem od momentu wejścia na NC, czyli od początku. Co przeżyłem to moje. Cena emisyjna 1,44. Czekałem 2,5 roku. Nawet jak bylo 0,40 płakałem i trzymałem. Wyprzedałem do 0 w październiku 2014. Opilem zysk(ilosc) i wróciłem po korekcie spowrotem nabywając niewiele drożej, międzyczasie spekulując.Caly czas myślę, co byloby gdybym sprzedal polowe a nie 100%.... Ale ciesze sie i tak:) sukces w międzyczasie: Skuteczna walka z trollem radkiem:) troll's gone:)
[x]
AEDES 25,00% 0,10 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.