jak rynek zacznie wyceniac unikatowy produkt Advanced Ocular Sciences to moze byc i 200 zł... ludzie tez sie smiali jak pisalem na certusie przy 3 zł ze bedzie 20.... zawsze tak jest... naganiacze przychodzą robią swoje i odchodzą a rynek zawsze sie obroni. Ja zbieram wszystko co mi rzucają obecnie i śmieszy mnie jak ktos kupi za 4,40 i wystawia za 4,50
dobrze, że nic nie świadomi DT sprzedają po takiej cenie bo można dobierać od nich kolejne pakiety... a jak bedzie za chwile 15 zl bo ludzie się dowiedzą o tej spolce to wtedy bedzeicie sie z nich śmiać
a wiesz ile jest akcji w FF a ile mają juz inwestorzy ?? ktos grubszy sam robi tutaj 10 zł w tydzien.... nie duzym nakladem bo akcji jest bardzo mało w obrocie
Nie zmienia to faktu , że kierunek wyznaczy nie żaden " gruby " tylko właściciele tej spółki. Nie wykluczam tutaj wartości nominalnej akcji czyli 10 zł . Lecz chyba do tego droga wyboista..Co prawda na NC AT działa średnio ( lub wcale ) ale wpierw trzeba przebić 5,81 i 6,66 ..Zobaczymy co będzie ale " bujać " to będzie na pewno..
W wolnym obrocie jest ok. 120 tys. akcji. Jesteś któryś z kolei , który twierdzi ,że już od jakiegoś czasu skupuje akcje. Tylko dzisiaj obrót był ok. 40 tys. akcji. Zatem mam pytanie od kogo Wy kupujecie te akcje skoro ich jak na lekarstwo ? Tutaj rzucenie raptem 20 tys. zł na zakup akcji powinno je wywindować o jakieś 30 proc. do góry ( patrząc na arkusze). Zatem przestańcie już pisać bajki. Błagam.
Ludzie co wy wypisujecie za głupoty - jakie 120 kilo jest w ff. Obecnie ulica ma 40 % tego walora czyli 400 kilo, kolejne 400 ma WDM, a reszta 200 kilo będzie mieć Milestone. Nie wiem skąd wam się biorą takie urojone liczby (120 kilo ff) - nie było żadnej informacji, aby ktokolwiek prócz ulicy skupował ten badziew, który jakiś czas temu wywalił WDM i Equimaxx.
oki to nawet niech ulica ma te 400.000 w co bardzo wątpię , nie licząc osób które graja DT i robią po 2 kółka tych osób może być góra w porywach 2-3 i max 10.000 akcji bo nie będą przecież z papierem siedzieli a 200 złotych dziennie niektórym wystarcza zarobku na jednej spółce. A skoro tak mówisz że nas ubierają to rozumiem że wszyscy tutaj są frajerami i dali się ostrzyc. pozostawiam to bez komentarza jutro jest piątek i zobaczymy jakim to kierunku pójdzie.
@promet Skoro do czasu podwyższenia kapitału tzw. ulica posiadała ok. 125 tys. akcji z 400 tys. akcji a teraz jest milion akcji z czego większość objęli duzi akcjonariusze to skąd nagle te 400 tys. akcji w rękach ulicy ? Większego bełkotu w życiu nie czytałem.
Hektor - kto tu mówi o 125 tys. akcji - prześledź dobrze komunikaty, a nie siej na forum bełkotu. Do czasu rejestracji podwyższenia kapitału było 400 kilo akcji, które posiadała w całości ulica po "zrzutach" 70 kilo przez ACL we wrześniu 2014 r. i 170 kilo przez Equimaxx w grudniu 2014 r. Teraz 400 kilo ma WDM, 400 kilo ulica i 200 kilo będzie mieć Milestone. Przestańcie siać ferment - zanim coś kupicie (ktoś to już pisał dzisiaj rano) poczytajcie o spółce trochę - dyletanci.
Chyle czoła promet ma racje wszystkie akcje teraz są w naszych rekach czyli ulicy i drobnej maści spekulantów :) i to od nas zależy kurs akcji . Przeważnie jak wychodzą fundy to akcje lecą w kosmos zobaczymy jak będzie tym razem. :) Tak więc dzisiaj będzie się działo, ciekawe jaki kierunek obierze;)
Jakie znowu wszystkie akcje w rękach ulicy ..Jeśli wierzyć prometowi to 400 tys, na milion czyli 40 proc. w co i tak do końca nie wierzę. Zobaczymy. Kapitał podwyższony plan rozwoju jest- moim zdaniem te akcje należy kupić i " zakopać " na parę lat target będzie wysoki.
dokladnie.. kupic i zakopac a potem sprzedaz po 80 zl za jakis.... zapewne kazdy napisze ze nie bedzie 80.... tak jak na 11bit z 7 na 70 nie mialo prawa urosnąc....
robią wszystko aby odkupic maksymalną ilosc ponizej 5 zl... skoro jest bardzo prawdopodobne ze za rok akcje spolki bedą po 40 zł a kurs jest 4 zl to kazdy chce skupic z rynku jak najwięcej po jak najniższej cenie... ja tez ;)
nie pierwszy raz ktos sprawdza.... pomysl jeżeli chcesz kupic 20 000 akcji to teraz bys zebral pod widly.... wiec lepiej takiej osobie systematycznie zbierac na niższych poziomach. Gorzej jak trafi się inna osoba, ktora nie bedzei chciala czekac i zbierze wszystko pod 6 zl i wtedy zaczną się wyscigi w kupowaniu...
Po 3,7 się jeszcze dokupi.Mówiłem o 4,7 było 4,61.To na razie na tyle o wzrostach.Można zająć się innymi czynnościami.Następna fala 5,55.W kolejnej atak na 6,66
"kit" ?? oj czlowieku ja w przeciwienstwie do wielu osob tutaj mam czas i bardzo chętnie przypomne Ci moje posty pod koniec roku jak juz bedziemy po infie o otrzymaniu 10 000 000 zł dofinansowania. Wtedy nieliczni będa pamietac jak kurs byl ponizej 5 zl
kto mnie posluchal kilka dni temu jak bylo po 4 zl juz zarobil :) ładnie idzie tylko mi sie niech nikt nie waży tego zepsuć ;) wiem, że piątek i ludzie (czego nie rozumiem) nie chcą zostawac z akcjami na weekend ale trzymac akcje !!! wiem, że sunex kusi ale nie sprzedawac !! w poniedzialek bedzie 5 zl
Sunex nie ma co się równać do emmhw akcji 160 mil jeszcze trochę w drodze i tylko umowa na trzy banki. chyba już wyżej na sunex nie będzie ;) po za tym fotowalka jest w cenie a solary pomału przechodzą do lamusa.