• do ATS Autor: ~buffet [83.5.76.*]
    gosciu zawiesili cie na PMI a tam widziales 10 zl

zawiesza cie na ubocie ...mowie ci to

na pmi mnie nie sluchales chociaz tutaj posluchaj

skkoro sam nie potrafisz inwestowac , w same smieci sie pakujesz

a pozniej jeszcze madrzysz a zielonego pojecia o inwestowaniu nie masz
  • Re: do ATS Autor: ~1916 [89.228.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do ATS Autor: ~buffet [83.5.76.*]
    aha i jeszcze terra miales i tez ci pisalem ze chooja zarobisz i gdzie jest kurs ?

moze bsys rodzine na wczasy zabral a nie rpzepierdzielal wszystko na new connecie jak nie potrafisz
    faraon na kolana i PRZEPROŚ PANA !!!
    widze za ATS w norze ., jak go zawiesza to nagle bedzie ze jednak akcji nie mial j hehe
  • Re: do ATS Autor: ATS [46.169.110.*]
    Mistrzu, terry nigdy nie mialem wiec lekko mowiac cos Ci sie pomylilo, owszem na PMI sie wpakowalem na wieksza gotowke ale gdybys byl akcjonariuszem PMI dlugo wiedzial bys, ze starty nie ponioslem, zysku nie bylo ale i straty tez nie. Choc sorki byla bo kasa mogla pracowac na innych spolkach. Nie mowie, ze zawsze mam zysk w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj i mnie czesto nabija na hak bo zle ocenie sytuacje. Z PMI tez bylo rolowanie a moje przeswiadczenie bylo mylne ake jak wiesz wielu sie tam uwalilo i co najgorsze zostali z akcjami, kazdy ma lepsze i gorsze inwestycje.
    jak rozumiem Ty zawsze na plusie? Nigdy nie miales straty lub wyjscia na zero?
    To pogratulowac
    ps.
    Dobrze Stonoga kiedys powiedzial w tym kraju z chamami trzeba w ich jezyku, wiec
    wasze wypowiedzi mam w d........
    piszcie te swoje zdania proste bo prostak zdania wielokrotnie zlozonego nie napisze
    robcie z siebie inteligencje, tyle Wam zostalo
    I ch..... mnie obchodzi wasze zdanie.

Milego dnia popaprancy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.5.76.*]
    a teraz zeby bylo jasne , napisalem to bo widze ze sie mundrzysz a na pmi sciemniales o jakies sprzedazy na umowe

nie wiem komu tego smiecia na umowe sprzedales.

ale mowie ci ze tutaj moze byc podobna historia. takze powodzenia
    Czlowieku, ogarnij sie troche, czy sprzedalem, czy nie to moja sprawa, nic Ci do tego, Ty nigdy nie dojdziesz do tego co bylo w PMI za "madry" jestes.
    A tu sie nie "mundrze" jak to napisales a wyrazam swoje zdanie, w przeciwienstwie do Ciebie staram sie poskladac pewne klocki w calosc.
    A odnosnie PMI byles kiedykolwiek na walnym? Nie widzialem Cie.
    Rozmawiales z T.M osobiscie? Pewnie nie jedyne co to zdjecie na fejsie jego widziales.

Wiec nie wypowiadaj sie na temat PMI skoro nic nie wiesz, malo tego nigdy sie nie dowiesz.

Wracajac koncze z Toba polemizowac bo nie warto. Nie dorastam Ci do piet zarowno pod wzgledem intelektu jak i znajomosci rynku kapitalowego.

MIDASIE GIELDOWY
  • Re: do ATS Autor: ~tik [62.21.13.*]
    W trącę swoje trzy grosze, owszem może być podobnie.
    jest ryzyko, jest zabawa
    z drugiej strony, jak Z.S. udupi spółkę, to pewnie też wiele straci w oczach swoich fanów, co z tak duża łatwością powierzają jemu kasę.
    Jest możliwe wyprowadzenie spółki na prostą, jeśli rzeczywiście będzie zbierał dług z rynku za ułamek ceny, to może się okazać, że nie jest tak źle. Nie znamy do końca jego intencji i tu duży znak zapytania, no i czekamy na raport kwartalny, powinien wiele wyjaśnić.
  • Re: do ATS Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    Dnia 2015-02-05 o godz. 14:19 ATS napisał(a):
    > ps.
    > Dobrze Stonoga kiedys powiedzial w tym kraju z chamami trzeba w ich jezyku, wiec
    > wasze wypowiedzi mam w d........
    > piszcie te swoje zdania proste bo prostak zdania wielokrotnie zlozonego nie napisze
    > robcie z siebie inteligencje, tyle Wam zostalo
    > I ch..... mnie obchodzi wasze zdanie.
    >
    > Milego dnia popaprancy

nareszcie załapałeś!!!!!:))))
    teraz wiesz dlaczego jadę z każdym jak z baranem hehehe
    inaczej trudno dotrzeć , stonoga musiał mieć moją szkołę hehehe

ksero wszystkim obciagnie > razem z faraonem i mordzinskim POSMIEWISKA FORUM !!!
    skoro od 1,5 zl na PMI pisalem non stop ze te umowy i dzialalnosc to since fiction i ze spolke wywala z notowan bo to jest wszystko sciema to chyba troche lepiej sie poznalem na PMI niz ty ...ktory ma akcje kolekcjonerskie :)
    Tak MIDASIE GIELDY, jestes madry i inteligentny i na tym zakonczmy ten kretynski watek.
    i z zyczliwosci Cie ostrzegam ze tutaj moze byc podobnie.
  • Re: do ATS Autor: ~graham [193.34.223.*]
    buffet masz nosa, nie trzeba było długo czekać aby Twoje słowa się potwierdziły
  • Re: do ATS Autor: ~buffet [46.205.0.*]
    i co ATS drugi raz sie mnie nie posluchales

1 przy Pmi po 1,5 zl

2 teraz przy ubocie jak byl ponad 40 gr

kierwa ludzie co wy macie z szarymi komorkami ?
  • Re: do ATS Autor: ATS [176.111.132.*]
    Ale Ty musisz miec niskie poczucie wlasnej wartosci w zyciu realnym.

Szkoda mi Ciebie
    jakie dowartosciowanie czlowieku ??? co ty bredzisz??

czy na pmi przylecialem jak go zawiesili ??

NIE

pisalem jak byl po 1,5 zl jak sie sprawy w mojej ocenie maja i jak to sie skonczy .

czy na ubot przylecialem dzisiaj na minus 30 % ??

NIE

pisalem jak byl po 40-50 i stado leszczy bralo pod stonoge

ja poprostu ostrzegalem ludzi ktorzy maja mniejsze doswiadczenie na gieldzie niz ja i pewnych rzeczy moga nie widziec.

a ze ciebie sobie zapamietalem bo jak pmi bylo po 1,5 i pisalem ze to wszystko pic na wode to mi jechales , taki hojrak byles

wiec jak chcesz jakos funkcjonowac na giledzie to proponuje zebys sie zaczal uczyc i przede wszystkim wyciagal wnioski z porazek .

a nie byl arogancki i pewny siebie podczas gdy twoja wiedza jest na poziomie kraweznika poki co .

pozdro
    No wlasnie, szkoda mi Ciebie naprawde, wyjdz do ludzi, postaraj sie podbudowac swoje poczucie wartosci bo widze, ze zatraciles sie troche w tym wirtualnym swiecie.

Tak czy siak milego dnia.

Ps .

Tak jestes bardzo madry, masz wielkie doswiadczenie, wiele sie od Ciebie uczymy, dziekujemy, ze nas ostrzegasz i dzielisz sie ta ogromna wiedza jaka masz,

Pomoglo? Lepiej nie potrafie, nie jestem psychologiem ale zawsze moge Ci poprawic samopoczucie i pokadzic troche :)
  • Re: do ATS Autor: ~buffet [83.5.214.*]
    wlasnie wyszedl z ciebie maly czlowieczek ktory nie potrafi spojrzec prawdzie w oczy ;)
    :(
  • Re: do ATS Autor: ~ORP-Orzeł [79.191.0.*]
    Buffet taki osobnik jak ATS teraz będzie się zapierał przed samym sobą, że "on doskonale wiedział co robi i wchodził spekulacyjnie mając świadomość wysokiego ryzyka…" I nic nie pomoże zadawanie jakże trudnego pytanie "czy świadomie chciałeś stracić własne pieniądze?", na które odpowiedź jest przecież oczywista, ponieważ znajdzie się tysiąc okoliczności i wytłumaczeń, że "to przecież wcale nie musiała być strata". Tak właśnie działa mechanizm wyparcia.
    Powiedzial co wiedzial :)

Dziekuje za porade, madrzy Panowie, co ja bym bez Was zrobil.

Milego dnia Wam zycze :)
  • Re: do ATS Autor: ~wiki [95.108.96.*]
    buffet tak bredzisz że ats taki czy owaki . Każdy mylić się może jednak w odróżnieniu od ciebie jego nick jest stały , a pod ciebie może podpiąć się każdy wypisując nieprawdziwe "ostrzeżenia" Więc przestań pierniczyć i się normalnie zarejestruj !!!
  • Re: do ATS Autor: ~buffet [217.99.209.*]
    no i jak panowie ??

zawiesili

trzeba sie bylo mnie sluchac :)
  • Re: do ATS Autor: ~buffet [217.99.209.*]
    i jak tam ats to juz 2 spolka twoja z serii "kolekcjonerska"
  • Re: do ATS Autor: ATS [46.215.4.*]
    Ty tez masz jakis problem natury psychicznej?
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.