....przez pierwsze dni gra zarobiła na wszystkie koszty a kurs spółki skoczył z 9 zł na 30 zł w ciągu 5 dni... to jest około 240%. W kolejnych dniach było już 40 zł, 60 zł, 70 zł i docelowo 80 zł za akcję. Czyli wzrost o 800% !!!
Nawet jeśli przyjmiemy cenę wyjściową NicoGames na 0,02 zł to wzrost o 800% daje nam 0,18 zł :) Hipotetycznie. Przyjmijmy, że aż tak dobrze nie będzie i wzrośnie maksymalnie o 240% od 0,02 zł = 0,068 zł w przybliżeniu 0,07 zł
Wszystko zależy od sprzedaży w pierwszych dwóch dniach. Jak będzie dobrze to według mnie powinno być 0,12 zł. Przynajmniej mam taka nadzieję... chyba też kupię na Steamie w dzień premiery ich produkcję ;)
Zaznaczam, że tą są tylko moje pobożne życzenia co do kursu :) Zobaczymy czy się sprawdzi.
Dokładnie, warto teraz kupować i akumulować akcje. Jak pójdzie oficjalnie info o przemierzę (a wiadomo, że ma być 19.02 i info będzie lada moment), to poziom 4-5gr zostanie wspomnieniem i będą zabijać się o akcje na wyższych poziomach
wystarczy ze Majka da info ze gra sprzedala sie przez weekend 19.02 do 22.02 i da info w niedziele wieczorem , ze gra zarobila na siebie i sky is the limit jezeli nie da to zawsze mozna obserwowac ranking steama top sellers indie games ;-)
Myślę że 10 gr będzie max do premiery, zainteresowanie grą trudne do przewidzenia. Czekamy na premierę i pierwsze recenzje, wątpię żeby podali jakieś dane no chyba ze będzie się czym pochwalić