to na 24 to od ciebie matta ? nie wierzysz juz we wzrosty na 30-33 ?
jak sie zniecheciles to moze to wlasnie jest ten moment moze wezme to dzisiaj, duzo tego masz jeszcze w magazynach ? pokaz ile jeszcze tego masz zebym wiedzial ile kasy uwolnic
Dnia 2015-02-05 o godz. 10:23 ~xtd napisał(a): > pokaz ile jeszcze tego masz zebym wiedzial ile kasy uwolnic
tak jak pisałem, chyba się nie rozumiemy za 3 tys zł to ty na spółę z michałkiem możesz sobie kupić jakiś TV w MM a nie mój pakiet akcji ARI kiedyś się przekonasz o czym pisałem...
uuu rekinie ty nasz, musimy o ciebie dbac tu wpisami na forum zebys nam z glodu nie padl skoro szulernia nie daje ci zycia (patrzac na kurs spolki ktorej tak wiele posiadasz ...)
swoja droga skoro masz jej az tyle co piszesz albo fantazjujesz ze masz, to nie jest ci smutno ze rynek tak zweryfikowal twoje umiejetenosci i inteligencje ze kurs szura tylkiem po dnie ? a ty masz tyle tej makulatury, ktora nie chce rosnac ?
albo z innej bajki, skoro np to co stoi na sprzedaz teraz, przeciez w smiesznie niskiej cenie wg ciebie, to czemu nasz ty zarlaczu blekitny nie zassiesz tego planktonu ?
zeby ktos inny mogl sobie za to kupic chocby TV w MM i mial choc troche pozytku i zabawy a ty bedziesz jeszcze bardziej duzy i pulchny rekin hehe
> swoja droga skoro masz jej az tyle co piszesz albo fantazjujesz ze masz, to nie jest ci smutno ze rynek tak zweryfikowal twoje umiejetenosci i inteligencje ze kurs szura tylkiem po dnie ? a ty masz tyle tej makulatury, ktora nie chce rosnac ?
jakby ci to powiedzieć...hmm niejaki pan Gawryszczak ma "trochę" więcej akcji niż ja i uwierz mi ani jemu ani mi nie jest smutno :) smutno to może być takim grajkom i schizofrenikom jak ty, którzy się szarpią jak węgorz, tu wyszarpiesz 100 zł tam 300 zł a gdzie indziej stracisz 1000 zł taki jest twój nędzny los i tak sobie gnij na giełdzie a zarabianie prawdziwej kasy zostaw tym co mają czas i pieniądze żeby grać na longa
matta to tutejszy groszołap ostatno z norki nie wychodzi bo gdziekolwiek się pokazał to łomot dostał.. a tu nazbierał jakieś 150 kilo i rozsiadł się jak kura na jajach i czeka aż się coś wykluje.. a puszy się okropnie i gdacze ,gdacze ,gdacze..)))))))))))))))))))))))))))))))))
wiesz, ja juz kiedys, dosyc dawno temu odradzalem gre na longa swoim znajomym w biurze maklerskim bo kiedys sie chodzilo do biura maklerskiego, wiesz o tym ?
a odradzalem gre na longa w 1994, hehe zrobili cie juz wtedy czy moze robiles juz w tetrowe pieluchy ?