1.85 raczej nie osiągnie - raczej okolice 1,92. Tak czy inaczej - tak się właśnie kończy blokoanie wzrostów (wywalanie z ukrycia na pewnym poziomie). Był mur nie do przebicia to się ludziom znudziło - zwarzywszy na to że szeroki rynek zaczyna rosnąć
Jak dla mnie to zrobil sie obecnie średnioterminowy trend wzrostowy rozpoczęty ok. 22-23 grudnia (nie biorąc pod uwagę, że od 2 lat w długoterminowym), i poniżej 2.00 nie powinno zlecieć, a jeżeli tak to scenariusz wyżej opisany.
Jeśli przed weekendem na minus, w poniedziałek prawdopodobna dalsza wyprzedaż z uwagi na dzisiejsze spadki. Chyba, że dziś podciągną na koniec w okolice wczorajszego zamknięcia. Czeka nas miesiąc ciekawych "zwrotów akcji" :D
Radze zwrócic uwage na MSX,bedzie info.Obecnie spólka na bardzo niskim poziomie,to około 0.07 przed scaleniem.Mozna powiedziec ze to historyczne minima.Moga byc spore wzrosty
No i się nie pomyliłem. Obronione 2.00, zrobione miejsce na wzrosty. Moim zdaniem teraz pierwszy przystanek 2.13 (prawdopodobnie szybko przeskoczony) i kolejny to 2.20-2.25 - to wszystko w przyszłym tygodniu. A co dalej to się okaże.
Wg mnie to nie było żadne czyszczenie SL, ale akcja się powiodła - sądząc po wpisach :) A może miało to wyglądać jak zejście po SL? Pomyślał ktoś z Was o tym?