Otrzymanie certyfikatu w sprawie przeniesienia siedziby Emitenta do Polski // Receipt of the certificate for the transfer of the Issuer to Poland 2015-02-04 15:43 AA+A+ W nawiązaniu do Raportu 29/2014, przedstawiającego procedury zmiany kraju siedziby, Rada Administracyjna AerFinance SE („Emitent”) informuje, iż w dniu dzisiejszym (tj. 04.02.2015) pełnomocnik Spółki otrzymał od angielskiego Departamentu ds. Biznesu, Innowacji i Umiejętności certyfikat potwierdzający wykonanie wszelkich kroków formalnych w sprawie przeniesienia siedziby Emitenta do Polski. W najbliższym czasie pełnomocnik spółki złoży niezbędne dokumenty w Krajowym Rejestrze Sądowym celem rejestracji Spółki na terenie RP. Transfer siedziby Emitenta do Polski zostanie ukończony wraz z momentem rejestracji spółki przez KRS.
Jeszcze w 2015 roku na główny????? :) Podstawa prawna : §4 ust. 2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu
Dnia 2015-02-05 o godz. 10:01 ~roman napisał(a): > Witaj marro, zastanawiam się jak to robisz zawsze otwierasz kurs 100 akcjami np po 51 a wystawione jest 500 po 50 gr np dziś
Witam. Usuwa zlecenie na 0,50 i otwiera na 0,51 i potem znowu ustawia 0,50 :-)
Dnia 2015-02-05 o godz. 11:12 ~LOLEK napisał(a): > Dnia 2015-02-05 o godz. 10:01 ~roman napisał(a): > > Witaj marro, zastanawiam się jak to robisz zawsze otwierasz kurs 100 akcjami np po 51 a wystawione jest 500 po 50 gr np dziś > > Witam. > Usuwa zlecenie na 0,50 i otwiera na 0,51 i potem znowu ustawia 0,50 :-) > > pozdrawiam >
Witam. Już kiedyś pisałem, że to nie ja..................
Jeszcze co do 500 szt na S po 50 gr, a kupna 100 za 51 gr. To można chyba ustawić w zleceniach sprzedaży minimalną ilość akcji, którą można kupić...........
Dnia 2015-02-05 o godz. 13:01 ~maro66 napisał(a): > a co tu było napisane, że moder usunął???. > > Jeszcze co do 500 szt na S po 50 gr, a kupna 100 za 51 gr. To można chyba ustawić w zleceniach sprzedaży minimalną ilość akcji, którą można kupić...........
roman pytał kto tak rano kupuje po pare sztuk, czy animator czy ktoś inny,
Dnia 2015-02-05 o godz. 13:26 ~roman napisał(a): > mnie zastanawia caly czas kto kupowal dwa miesące temu co mieliśmy 55 gr intraday i silne kupnop z ukrytego po 50 i 49 gr
Dla mnie osobiście to nie ma znaczenia, myślę że co jakiś czas będą w ten sposób czyszczone coraz wyższe poziomy, przecież dobrze wiemy że akcje warte dużo więcej, teraz musi być takie kiszenie, co jakiś czas zbiórka i spokój żeby się nie zlecieli jak będą obroty i wzrosty. Będzie po 2-3 zl to może wtedy będą duże obroty, duży optymizm na forum i WZROSTY :-) a na koniec tej układanki myślę że będzie mega SZPILA :-)
Całkiem możliwe, domy maklerskie już zauważyły napływ kapitału zagranicznego na Polską giełdę. Jeśli w najbliższych miesiącach zwiększy się płynność na GPW będzie to dobry czas na debiut.
Choć patrząc na podobne operacje, trochę czasu zajmuje łączenie spółek i 'nabijanie' kapitalizacji. Mają 11 miesięcy do końca roku. Grudzień na debiut raczej odpada, więc pozostaje 10 miesięcy. Obstawiam szanse na 50/50 że się wyrobią.