• Rozwoj Autor: ~starter [83.20.9.*]
    http://praca.trovit.pl/praca-telforceone

ofert pracy sporo, firma sie rozwija i to bardzo szybko, kurs zwolnil tempo, ale wczesniej czy pozniej bedzie musial nadgonic :). 53m kapitalizacji... mysle, ze po wynikach beda sie wszyscy smiali, ze mogla byc tak nisko, a gdy spolka oglosi poziom dywidendy ludzie beda przecierac oczy, ze moglo po tyle byc :).
  • Re: Rozwoj Autor: ~grubas [83.24.16.*]
    oby nie było zdziwienia jak na getinbanku
  • Re: Rozwoj Autor: ~starter [83.20.9.*]
    NIe po to bylo tankowanie pod korek :). Podaz kompletnie zniknela, trzeba dac jej od nowa poczucie sily ( jaka to sila mozna wyciagnac wniosek po obrotach :) ) i poczekac, az sie poustawia konkretny arkusz zlecen. Wykosic krotkoterminowcow, ktorzy wsiadali jak sie kreski ladnie rysowaly i jedziemy dalej... i tak juz od ponad 2,5 roku, tylko kurs ciagle wyzej.
  • Re: Rozwoj Autor: ~grubas [83.24.16.*]
    Zapinać pasy i szykować gotówkę , bo coś czuję ze będzie szybki zjazd pod   6 
  • Re: Rozwoj Autor: ~fundamentalista [89.72.241.*]
    Mam dokładnie te same spostrzeżenia
  • Re: Rozwoj Autor: ~starter [83.11.253.*]
    Pytanie tylko kto po tej fazie "marazmu" zgoli ostatnia pewna duza podaz wystepujaca do okolic 7,5 :). Potem zebranie czegos wiekszego bez znacznego podbicia moze byc bardzo trudne.
  • Re: Rozwoj Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Jak tam ? Jaka to formacja nam się rysuje ? Flaga to czy chorągiewka ? Do wyników niecały miesiąc .
  • tfone up! Autor: ~AT [83.20.162.*]
    Podwójna flaga z dolnymi widłami. Formacja (małżeńskiego) trójkąta i wykres Fibbonaciego. I jeszcze wykres chorągiewki (w barwach Ukrainy i Grecji ofkoz...).
    Krótko mówiąc - jutro DZIDA!
  • Re: tfone up! Autor: ~Mati [31.175.174.*]
    Dzida będzie, ale zacznie się 2-3 tygodnie przed wynikami.
  • Re: tfone up! Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    No piękne te telefony. Poczekajmy na recenzję a myślę, że zrobi się głośno bo już od jakiegoś czasu widać efekty pracy pijarowskiej firmy. Co do ceny no to tak powiem dość odważnie bo tu Szajsung ma kilka modeli ze średniej półki może nie tak wypasionych ale pamiętajmy że marka robi swoje. Na pewno ceny miały być niższe tylko ten cholerny $$$. Ale z drugiej strony wszystkich to dotyka tylko niektórzy ryzykują opychać po dampingu a ja wolę takie ostrożniejsze podejście.
    W całej grupie najbardziej kibicuję i wierzę w rozwój LEDów a zwłaszcza jak mają tą technologię do zastępowania starego oświetlenia w wielkopowierzchniowych....Polska pod tym względem to istna żyła złota: Fabryki, Magazyny, Markety, OpenSpace.... jak pokażą na papierze że zwróci się klientowi w kilka lat to każdy to łyknie:) Poza tym marża na takiej działalności liczona jest dwucyfrowo!
  • Re: tfone up! Autor: ~MaciejM [94.141.128.*]
    Ja też liczę na zwiększenie sprzedaży wymiany oświetlenia na LEDowe w wielkopowierzniowych halach. Tu nie tylko Polska, to żyła złota. Jeśli faktycznie koszty wymiany źródeł światła i całej instalacji zwracają się po dwóch latach to jest rewelacja! Teraz muszą to ogłosić wszem i wobec ;-) i czekać na efekt domina :-)
  • Re: Rozwoj Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Właściwie to mamy 18 dni sesyjnych do wyników . Jakie wyniki roczne obstawiacie ?
  • Re: Rozwoj Autor: ~strater [83.8.54.*]
    Wynik netto ponizej 8m uznam za negatywny 8-9m neutralny powyzej 9m pozytywny. Na razie zawsze stawialem im dosc ambitne cele co do wyniku netto (z mojej perpektywy), a pozniej okazywalo sie, ze i tak mnie pozytywnie zaskoczyli. Mam nadzieje, ze tym razem to powtorza :).
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.