Drogi Krzysztofie :P Jestem tu od początku i powiem ci że przywykłem :DD Może niedługo się rozkręci :D Zawsze wierzyłem w tą spółkę, a jak kupowałem po 1,44zł to teraz jestem już na +20%.
szkoda ze maly popyt... wielu liczy, ze znowu bedzie 44 gr....
polecam tez EMMWH dzis podali info, inwestor kupil akcji za kilka milionow po 10 zl za akcje !!
1. Kapitał zakładowy Spółki wynosi 10.000.000,00 zł (dziesięć milionów złotych) i dzieli się na 1.000.000 (jeden milion) akcji o wartości nominalnej 10,00 zł (dziesięć złotych) każda, w tym:
tylko jednym kontraktem zapewnili sobie rekordowe przychody w tym roku ze wzrostem 500 % sprzedawani po 2,85 w ofercie pierwotnej jeszcze bez tego kontraktu i umowy z ORANGE do tego zapewne dojdą kolejne z programu SOWA umieli sięgnać po dofinansowanie z Unii to mogą być kolejne może z takim wsparciem giganta jakim jest Orange zapewne w większej skali będzie ciekawie w 2015 roku zobaczymy
Nie macie zielonego pojęcia o jaką kasę idzie rozgrywka. Jak będziemy chodzić po 2 z kawłkiem to wy będziecie bez akcji. Pozdrawiam odezwę się pod koniec lutego.