Ja dzisiaj musiałem uśrednić cholipa jasna :D Tutaj jeszcze może być ładne strzał do góry 29 groszy śmieszna cena Obligacje już wykupuje Do końca lutego ma wszystko uregulowane Ma gość siłę przebicia na fejsie
Dnia 2015-02-03 o godz. 18:47 ~Zdezorientowany napisał(a): > ale nie wiem, czy dobrze zrobiłem.
Dowiesz się w momencie sprzedaży. Trzymać akcje tak gorących papierów to... Zresztą , niech każdy doświadczy rezultatów swoich decyzji. Wszak doświadczenia nie kupisz ,nie pożyczysz , nie wyczytasz w książkach .
moim zdaniem to trochę panika tu zadziałała (ale ktoś tu trochę zebrał...... moim zdaniem ulica na pewno nie) ja też dokupiłem ...........promocja (jakby cena nie spadła do tych poziomów to bym nie dobierał) POZDRAWIAM
Przecież to proste kupujesz w okazyjnej cenie Kupiłem wczoraj po 35 groszy Dzisiaj ustawiłem się na 24 groszach z ładnym pakietem i wpadło Jak spada trzeba uśredniać Wolę Stonogą niż Misiąga, który uciekł jak Schettino
Kupiłeś wczoraj po 0.35 na forum ( pisałeś też że po 0.37) około 4 k teraz piszesz że dokupiłeś po 0.24 a średnią masz 0.26 chyba dziecko z matematyki masz pałę.
Myślisz, że może powiem kiedy zacznę sypać w rynek? Za dużo chciałbyś wiedzieć Nie narzekam na Ubota. Ale skoro martwisz się o mój portfel to dla mnie moze spaśc nawet na 10 groszy. Czekam ponizej 20 groszy , im więcej zleci tym więcej zarobię. Myślisz, że w pierwszym dniu notowań po aferze, gdy kurs leci na łeb i szyję, warto pakować się z dużą kasą? Wziąłem 4k dla hecy, a dzisiaj dobrałem tak aby mieć średnią 26 groszy. Wiem, że to boli, ale tak się gra