• Kiedyś było na Nazwisko, Gazetę, Biopaliwa, Ropę teraz jest na Facebook Autor: emeryt_giełdowy [178.42.231.*]
    List otwarte można pisać, ale najpierw trzeba czytać, analizować i wyciągać wnioski

https://www.bankier.pl/forum/temat_komentarz,16543249.html

Czym różni się to co robi Pan Z.Stonoga od tego co robili poprzednicy?

• Kiedyś było na Nazwisko, Gazetę, Biopaliwa, Ropę teraz jest na Facebook Autor: ~xxx [77.254.3.*]
    bo już brakuje pomysło jak pożenić bezwartościowe akcje przed ogłoszeniem UPADŁOŚCI ?
  • Hajterstwo Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych a la STONOGA. Autor: emeryt_giełdowy [178.42.80.*]
    http://www.sii.org.pl/8565/aktualnosci/felietony/polski-inwestorski-internetowy-hejt.html#ak8565

Panowie z SII. 
    Siedzę na GPW 25 lat. Przeczytałem wasz STATUT. 
    Z tego Statutu wynika, że reprezentujecie interesy członków Stowarzyszenia, a nie wszystkich inwestorów indywidualnych.
    A kto was finansuje, kim są ci inwestorzy indywidualni!!
    Wystarczy spojrzeć kto finansuje organizowane przez WAS spotkania w np. Zakopanym itp.
    Ile przedstawiliście własnych inicjatyw, które byłby w interesie rynku finansowego jako całości i większości indywidualnych mniejszościowych inwestorów? Pochwalcie się. Odpowiedzcie co udało wam się załatwić w sprawie Petroinvestu, Elektrimu, kogo reprezentujecie na Walnych Zgromadzeniach oraz co zrobiliście w sprawach równych praw akcjonariuszy i wielu innych zgłaszanych na forum problemów. Informujecie o łamaniu prawa, ale nie widzicie, że de fakto reprezentujecie interesy tych, którzy są waszymi członkami i w wielu przypadkach to oni są odpowiedzialni za demontaż GPW oraz stosują podobne metody co Pan Stonoga. 
    Powyższy artykuł jest próbą odwrócenia uwagi od spraw zasadniczych i ważnych z punktu widzenia inwestora indywidualnego. 
    Mówienie o hajterswie jest stosowaniem takiego samego hajterstwa (nazywamy to nowoczesnym marketingiem) jaki stosują
    i którego nauczyliście się od własnych członków Stowarzyszenia.

• Re: Kiedyś było na Nazwisko, Gazetę, Biopaliwa, Autor: cz_apcio [83.8.24.*]
    Dzięki działaniom Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych Zbigniew Stonoga wycofał się ze sprzedaży akcji Uboat-Line oferowanych na Facebooku. Kontrowersyjny wpis został usunięty, a inwestorzy mają otrzymać zwrot wpłaconych pieniędzy.
     Późniejsze rynsztokowe wypowiedzi pana Stonogi są odzewem na działania SII, pewnie zszokował się a całotygodniowa flegma Jemu się oderwała i zeszła z siła wodospadu.
  • Re: Kiedyś było na Nazwisko, Gazetę, Biopaliwa, Autor: ~ae [77.253.22.*]
    i co cieszysz się?

To co wyprawiają członkowie SII, np. na konferencjach, które sami organizują to trzeba zobaczyć na własne oczy.
    Napiszę tylko, że można tam spotkać całą plejadę znanych nazwisk, znanych z wielu giełdowych bardzo kontrowersyjnych transakcji. Co ja tam będę Wam klarował to i tak nic nie da. Na ostatniej konferencji widziałem na własne oczy jak "bardzo znani" inwestorzy, z prawomocnymi wyrokami i karami KNF, w najlepsze konferowali. Nie wiem, czy przyjechali oficjalnie na zaproszenie sii czy może sami się wprosili, fakt jest taki, że ich tam widziałem i przedstawiciele sii doskonale wiedzą o kim mowa...

Na przekór tego napiszę na koniec , że uważam stowarzyszenie SII, za poważną i mądrą organizację (która nie może za wszystkich odpowiadać ) a Pana Stonogę za poważnego człowieka, który zaznajomi się z prawidłami rynku kapitałowego i może wspólnie wyprostujemy naszą spółkę. Działajmy razem.
  • Re: Kiedyś było na Nazwisko, Gazetę, Biopaliwa, Autor: ~hehe [213.146.53.*]
    sprzedaje dalej w postaci udziałów sp. zoo
    tak trzymać
    ubot wstanie z kolan
  • Re: Kiedyś było na Nazwisko, Gazetę, Biopaliwa, Autor: ~plazowicz [79.185.193.*]
    Gdyby twoja głupota i tobie podobnych umiała latać to byś odleciał. Stonoga sprzedaje i co z tego? Powiedz mistrzu co z tego wynika, że on sprzedaje jakieś śmieciowe akcyjki, które kupił sobie pokątnie od równie szemranego typa? Powiedz jaki to ma wpływ na biznes spółki i w ogóle związek z czymkolwiek? Aaa... przepraszam, a co to kogo obchodzi? Wy tu przecież tylko obstawiacie kursy na jutro, zapomniałem...
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.