WASKO SA Transakcje zakupu akcji WASKO S.A. przez osobę zarządzającą. Raport bieżący 3/2015 Zarząd WASKO S.A. informuje, iż w dniu 2 lutego 2015 roku Spółka otrzymała od Pana Wojciecha Wajdy zawiadomienie sporządzone na podstawie Art. 160 ust. 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi (dalej "Ustawa") o transakcjach zakupu akcji Spółki.
Zgodnie z otrzymanym zawiadomieniem, Pan Wojciech Wajda w dniach od 27 stycznia 2015 roku do dnia 30 stycznia 2015 roku zakupił łącznie 57.000 akcji WASKO S.A. po średniej cenie 1,60 zł za jedną akcję. Wszystkie transakcje zrealizowano na sesjach Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.
Pan Wojciech Wajda jest obecnie właścicielem 54.435.616 akcji WASKO S.A. co stanowi 59,69% kapitału zakładowego Spółki oraz pozwala na wykonywanie takiej samej ilości głosów na walnym zgromadzeniu.
Zgodnie z otrzymanym zawiadomieniem, Pan Wojciech Wajda w dniach od 10 lutego 2015 roku do 13 lutego 2015 roku zakupił łącznie 58.971 akcji WASKO S.A. po średniej cenie 1,67 zł za jedną akcję. Wszystkie transakcje zrealizowano na sesjach Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.
WW oddaje akcje jakiś słup i tyle w temacie....zobaczymy co będzie w poniedziałek a raczej we wtorek bo wyniki pewnie będą 2marca ale o 23:59 jak zwykle ;)
prezes dokupował żeby powstrzymać spadki i udało się
po wynikach wróci do wartości sprzed ostatnich wzrostów tylko żeby zatrzymało się na 1,5 ...
ktoś pisał na forum o tym że prezes zdecyduje się na wycofanie spółki z giełdy , może i się zdecyduje ale po co miałby to robić przy obecnych wartościach jeśli można znacznie niżej no i po co mu 100 % spółki bez większej przyszłości (pogrzebane zostały wszystkie innowacyjne i śmiałe projekty!)
ktoś pisał na forum o tym że jest opcja przejęcia wasco przez inną firmę , co jest zupełnie nieprawdopodobne bo jest to firma układów i układzików (wyrosła na TPSA i jej systemach bilingowych)
to jest tzw gniot który będzie się kisił i jak prezes dojdzie do wniosku że trzeba wasco posunąć to zrobi z tego 2-3 zł i odda Kowalskiemu
Miałem wasko od 2,2 . Kilka razu coś tam sprzedawałem i odkupowałem . Ale dopiero pan Wajda mnie uwolnił od tego i łaskawie pozwolił mi wyjść na ZERO . Więcej tutaj nie wracam . Powodzenia życzę uwięzionym
wyniki muszą być rewelacyjne skoro tylu wywala ten wspanialy walor ,nawet jedna akcja zmniejszono notowanie z -2,91 na -2 33% wspaniale panie prezesie Wajda
trochę brakło do moich >7mln zł netto ale nie jest źle- a widać że na budowie sieci szkieletowych coś zarobili więc pierwsze półrocze 2015 też zarobią ; )
a i przynajmniej nie ma przykrej niespodzianki jak w zeszłym roku! i WW będzie mógł wypłacić 4gr dywidendy...
10 milionów kwartalnego zysku - oczywiście jakieś ku..wy wczesniej wiedziały i wczoraj akcje zebraly - do KNF doniesienie trzeba złożyc i złodziei wybataożyć
Dnia 2015-05-15 o godz. 21:59 ~geniusz napisał(a): > 10 milionów kwartalnego zysku - oczywiście jakieś ku..wy wczesniej wiedziały i wczoraj akcje zebraly - do KNF doniesienie trzeba złożyc i złodziei wybataożyć
symbolicznie. Dla utrzymania więzi. Zawsze wierzyłem w spółkę chociaż niejednokrotnie narzekałem. Dzięki koledze wlazłem w bagienko ale mam nadzieję, że powoli wyjdę na pewny grunt. Pozdrawiam "Żelazny akcjonariat", chociaż ostatnimi czasy o tym tu się nie mówi.
może i głupki - ale s=ku--ny graja od zawsze w otwarte karty - a ulica musi sie domyślać i zawsze ma pod górkę - a ten zjazd 3 letni to ulica czy wa--jda? pomagał z wora do wora w dół bez uzasadnienia bez jakichkolwiek podstaw , a potem skup calą parą - to niby co jest czysta spekuła a nie właściciel