Takiej mocy to nawet ja nie mam. Jednak wg mnie kurs nie powinien sie obsunąć poniżej 30 groszy. Stonoga hmm Ten facet zaczyna mi się podobać. Kiedyś mi o nim truł stale mój serdeczny kolega. Posłuchałem gościa i rzeczywiście w pewnych sprawach z nim się zgodzę. Kupiłem dzisiaj pakiecik po 35 groszy. :D
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam !!! Ten gosc MSX latal caly weekend po forum i zakladal watek za watkiem naganiajac na spadki i juz zaczyna pisac inaczej bo kupil dzis akcje... Przez takich jak Ty wiele ludzi oddalo super papier ze strata. Zal mi Ciebie....
Sami ludzie teraz zobaczcie jak zostaliście wyrolowani przez Pana MSX-a Cały weekend latał po forum, założył chyba z 20 wątków, że bedzie zasypanie akcjami po 10 groszy, że będziemy leszcze i naiwniacy łykać jak pelikany ża mamy uważac na oszusta Stonogę itp i w życiu tej spółki nie kupi...a dziś co, okazało sie, że kupił po 35 groni. Prosze jak was zrobił w balona . Skoro kupił to musi wierzyć, że urośnie i ni jak sie to ma do tego co pisał wcześniej, bo miało spaśc na 10 groszy. nagle nie spadnie, nagle jest szansa na wzrosty ?? Ehhh... Teraz wszyscy co sprzedal w wyniku nagonki tego Pana niech mu podziękują...
Złoto_Yukonu był na MSX Comeco rózne nicki miałem Wszystkie spółki dały mi ponad 50% kapuchy Byl jeszcze Cybaton od 1,67zł, też dało ponad 100% zysku i to w 3 dni Kupuje się na dołku, a nie na górce Spójrzcie na wykres Ubota, tutaj jutro może być ładnie na + Może nie 50%, ale 20-30% też będzie ekstra
Nie mam pojęcia Ja chcę zarobić Jak Stonoga dobrze pokieruje, a wątpię aby zrobił wałek to za parę miesięcy cos z tego moze wyjść. On broni ludzi pokrzywdzonych i nie sądzę aby chciał jakiś nadużyć itp. Reputację buduje się bardzo długo, a stracić można w jednej chwili Trochę mnie wkurza SII już nie pierwszy raz zaszkodzili inwestorom Wiele osób na mnie tutaj psioczy, a tak naprawdę wystarczy rozejrzeć sie niedaleko
W tej chwili nie mam typów innych Uciekło mi kilka Tak naprawdę, nie lubię kupować na dłużej, ale jest wiele spółek, które spadły i prędzej czy później dadzą zysk Cierpliwość to podstawa Biomax na pewno pójdzie, tylko to kwestia czasu, PCGuard również, naspane to G-ENERGY Tab, 01C ojj jest ich mnóstwo. Tylko kupując takie spółki z pół roku trzeba trzymać Zysk ok. 100% bardzo możliwy