kolego .. każdy papier sprzedaję przy przekroczeniu ..limitu.. godzinowego w części lub w całości i to cała moja filozofia.. a to kreski na zwykłym wykresie pokazują.. napisz wreszcie co i jak z kursem ari w lutym ??
..he he pisałem że mam ponad 60 % na ubocie a nie 200.. już sie trolowi z złości troi w małym móżdżku..i tak za mną nie zdążysz )) dzisiaj nie było przekroczenia ..limitu .. godz. kupiłem za to po 37 i 34..obserwuj i tu też bo 23 może wskoczyć
trzeba zakupowac innej drogi nie ma goracego kapitalu jednak tu tez nie ma, a ten ktory byl ten malutki to i tak sobie poszedl
powolne opadanie, ewentualnie ktoregos tygodnia szybki powrot do 24-25 z tego opadniecia takie moje spostrzezenia, jak zaliczy 20 to wejde spowrotem nawet jakby mialo spasc do 17 to od 20 kupuje
leszczu , ptasi móżdżku licz swoje ugrane .. a od czego są stop losy ?? .. dzisiaj tylko plus ok 10% czyli razem ponad 65 % he he ..na certusie kolejne 20 % czyli razem ok 900 % i pora na kolejne kółko.. pisałem że za mną nie nadążysz )))))))))))))) jak widzisz kurs ari w tym miesiącu ?? pisz tu szybko i zaraz i nie migaj się ))
Dnia 2015-02-03 o godz. 18:16 ~Michał napisał(a): > leszczu , ptasi móżdżku licz swoje ugrane .. a od czego są stop losy ?? .. dzisiaj tylko plus ok 10% czyli razem ponad 65 % he he ..na certusie kolejne 20 % czyli razem ok 900 % i pora na kolejne kółko.. > pisałem że za mną nie nadążysz ))))))))))))))
Ludzie zadzwońcie po lekarza bo to wygląda na przypadek kliniczny Marian chyba masz rację, tego...trzeba olać bo to bydle i tak zawsze ma ostatnie słowo szkoda że tu ignorow nie ma bo te brednie się przewijają