Z wiarygodnego źródła mam informację, że dostali kredyt bankowy na wykup obligacji do podpisu w tym tygodniu. Jeśli to okaże się prawdą (na co nie ukrywam liczę), to może być tu jeszcze naprawdę dobrze
Dnia 2015-02-02 o godz. 09:31 ~mr napisał(a): > Z wiarygodnego źródła mam informację, że dostali kredyt bankowy na wykup obligacji do podpisu w tym tygodniu. Jeśli to okaże się prawdą (na co nie ukrywam liczę), to może być tu jeszcze naprawdę dobrze >
Z kręgu osób zaangażowanych w sprawę. To informacja istotna chyba bardziej dla posiadaczy obligacji niż akcji, jednak moim zdaniem dająca jakąś nadzieję na przyszłość. Ktoś z banku musiał przecież zweryfikować sens ładowania kasy w biznes. Dodatkowo dla spółki oznaczać to może niższe koszty długu
Poczekamy zobaczymy. Ja mam takie newsy i na nich się opieram. Twoje odczucia mogą być zupełnie inne i całkowicie sprzeczne z moimi. Każdy sam ponosi odpowiedzialność za swój sposób rozumowania.
a co to zmieni w sytuacji finansowej .. nadal beda miec ten sam dlug a moze wiekszy .. w tym ze odlozony w czasie .. swego czasu "miszczem" swiata w rolowaniu obligacji byl niejaki gang ....sorry ..gant sa ..