Do wszystkich naganiaczy na spadki... Jutro zamierzam kupic na otwarciu bo bedzie kolejne 50% up. Wiedza ludzi tutaj piszacych jest napoziomie podstawowki. Jak czytam ze w piatek bylo zawieszenie obrotu akcjami przez knf to mu rece opadaja. Ludzie wiece co to sa gorne widły ?? Poczytajcie w google jak nie wiecie... Dramat... Pan Stonoga sprzedawal po 1 zl bo wie ze za chwile kurs bedzie duzo wyzej. Nikt nie zawiesi zadnych notowan... Jak na comco kurs byl obslugiwany przez automat i ak je walone w rynek i po 2 sekundach kupowane "niby" zlecenia z ukrytego zeby podtrznac kurs. I gdzie byl wtedy sii i knf ? Nigdzie bo nie mial w tym interesu. Mam 12 lat doswiadczenia na gieldzie glownie NC i wiem ze im wieksza nagonka na spadki tym wiecej trzeba kupowac akcji
To nie wiedza na poziomie podstawówki, tylko naganiacze co sie nie załapali w piątek zrobią wszystko, by choć 1-2 osoby sie wystraszyły i sprzedały jutro rano. W tym momencie każda akcja od wystraszonego jest na wagę złota dla naganiacza, który w piątek został na peronie.
Dnia 2015-02-01 o godz. 21:24 ~hh napisał(a): > To nie wiedza na poziomie podstawówki, tylko naganiacze co sie nie załapali w piątek zrobią wszystko, by choć 1-2 osoby sie wystraszyły i sprzedały jutro rano. W tym momencie każda akcja od wystraszonego jest na wagę złota dla naganiacza, który w piątek został na peronie. >
Co chcesz by ludzie skończyli jak na PMI?? zawieszenie tej spółki jest bardzo możliwe
Sam jestem na poziomie 0,74 srednia i niestety po tylu nagonkach obstawiam jutro spadek...przynajmniej na początku sesji,a potem zobaczymy... jak bedzie duzy na początku to moze polecieć czasami sporo.. to jakie głupoty na parkicie wypisuja i co ludzie pisza, to czytajac to głowa mała. Już obwieszczaja ze beda jutro sprzedawac zeby majatek ratowac bo Stonoga sie wycofał :D
jak już to drobna korekta bo po takim wzroście to się należy..z tym że kurs może być cokolwiek wyższy na zamknięciu niż na ostatniej sesji albo tylko góra bo odreagowanie po spadkach jest powalające
Wiekszosc ludzi kupilo po otwarciu czyli nie po 33 gr tylko po 43 i wiecej. Przez weekend glownie piszecie po roznych forach ze kupowaliscie po 60 gr i wiecej wiec jaki sens sprzedawac jutro ze strata jak za tydzien moze byc 1 zl ?? Jutro Pan Stonoga zapowiedzial spotkanie ze spolkami zaleznymi i omowienie nowej strategiii na przyszlosc. Jak ją ogłosza to znowu widna w gore... Cierpliwosc poplaca
12lat doswiadczenia masz? to sie niezle osmieszyles ja mam 8lat a wiem wiecej od Ciebie spadnie na 10gr teraz w ciagu miesiaca obserwuj kurs, wtedy bedzie okazja znow kupic o ile wczesniej upadlosci nie bedzie.