• Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~super [124.88.67.*]
    Z steam: Recenzje użytkowników: bardzo pozytywne.

Do tego jeszcze oficjany patch w który ma zaskoczyć graczy, nie chcą podać co to takiego.
    Jest coraz ciekawiej a do premiery już niewiele a zainteresowanie rośnie.

• Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~RobertU [31.61.131.*]
    Wszyscy piszą recenzje, bo wtedy masz gwarantowane kolejne części bezpłatnie, także nie ma co się dziwić. Jakbyś pograł to byś sam zauważył, że gra w chwili obecnej zasługuje na ocenę 5/10, czyli jest średnia/słaba. Finalna pewnie po poprawkach max. 6/10 będzie w recenzjach zgarniała.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~raxa [118.97.95.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~finezja [89.66.237.*]
    Dnia 2015-02-01 o godz. 20:00 ~RobertU napisał(a):
    > Wszyscy piszą recenzje, bo wtedy masz gwarantowane kolejne części bezpłatnie, także nie ma co się dziwić. Jakbyś pograł to byś sam zauważył, że gra w chwili obecnej zasługuje na ocenę 5/10, czyli jest średnia/słaba. Finalna pewnie po poprawkach max. 6/10 będzie w recenzjach zgarniała.

Czyli wszystkie pozytywne są po to żeby dostać kolejne części bezpłatnie? Gdzie o takiej promocji informują, możesz podać źródło?
    Czyli jak dam pozytyw to ma za darmo epizod II?

A tak na marginesie każdy ma swój gust, dla mnie np. TWOM i AR to bardziew ale ja nie jestem graczem, mnie co innego interesuje.

• Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~lista [175.43.20.*]
    Nie słuchajcie go RobertU to naganiacz :)

RobertU co tu robisz :)

Gościu od merytoryki - to może odpowiedz na forum o swoich kolegach : ))))))

~Vybybvg g [31.61.131.*], 2013-11-13 16:02,
    ~Mariusz Patrowicz zn [31.61.131.*], 2014-01-01 22:22,
    ~WIG 30 !!!! [31.61.131.*]
    ~Hfnjn [31.61.131.*], 2013-10-29 16:01
    ~Jbjnjnjn [31.61.131.*], 2013-12-13 18:23
    ~Vtvyvv [31.61.131.*], 2013-07-10 21:10
    ~Gvb [31.61.131.*], 2013-07-10 23:21
    ~Tryby [31.61.131.*], 2013-07-16 16:33
    ~B bhp [31.61.131.*], 2013-09-13 07:44

a lista jest jeszcze dłuższa - joker :)))

~franc [31.61.131.*]

~Maestro&Azopt [31.61.131.*]

~Bankier [31.61.131.*]
    ~Szybki [31.61.131.*]
    ~Bhu [31.61.131.*]
    ~Strzała !!! [31.61.131.*]
    ~ramos [31.61.131.*]
    axel [31.61.131.*]
    ~czesiek [31.61.131.*],
    ~ALE UMOWA [31.61.131.*],
    ~krzych [31.61.131.*]
    ~zyga [31.61.131
    ~Carlos [31.61.131.*],
    ~WARREN BUFFETT [31.61.131.*]
    ~Mariusz Patrowicz zn [31.61.131.*],
    ~3 Piotr [31.61.131.*],
    ~boss [31.61.131.*]
    ~Adwersarz [31.61.131.*]
    ~joker [31.61.131.*]
    ~Krezus [31.61.131.*]
    ~trader [31.61.131.*]
    ~KOKO [31.61.131.*]
    ~Antoni Kosiba [31.61.131.*]
    ~dziennikarz [31.61.131.*]
    ~Jazda [31.61.131.
    ~cnotka przyzwoitka [31.61.131.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~skyrom [80.51.182.*]
    nie źle :) nie lubię batonów :)
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~jasio [109.196.53.*]
    czy dziś już biorą fundy ?
    Panie robertU o wielu twarzach jak to podali czekam na odpowiedz i źródło.
    Rozumiem że nie odpowiadasz bo ci się to wszystko przyśniło?

Dnia 2015-02-01 o godz. 20:00 ~RobertU napisał(a):
    > Wszyscy piszą recenzje, bo wtedy masz gwarantowane kolejne części bezpłatnie

Proste, pisze recenzje i kolejne epizody mam za darmo, czyli ten drugi robią po to żeby go rozdawać, świetnie.

Piszcie recenzje a dostaniecie gry za darmo.

Bardzo proszę mnie nie obrażać, ponieważ jak widać naganiaczami to są właśnie inni.

W tej akcji przede wszystkim chodzi o nagrodzenie osób, które to wsparli grę poprzez zakup wersji wczesnego dostępu oraz wypowiedzieli się na temat gry, a nie rozdawanie za darmo. Jednak jakby nie było rzutuje to na te 80% pozytywnych, ale oczywiście to już pozostaje do waszej interpretacji, bo jak sam napisałem gra z mojej perspektywy jest zwyczajnie średnia.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: zygaa51 [89.68.51.*]
    Dnia 2015-02-01 o godz. 21:16 ~finezja napisał(a):
    > Dnia 2015-02-01 o godz. 20:00 ~RobertU napisał(a):
    > > Wszyscy piszą recenzje, bo wtedy masz gwarantowane kolejne części bezpłatnie, także nie ma co się dziwić. Jakbyś pograł to byś sam zauważył, że gra w chwili obecnej zasługuje na ocenę 5/10, czyli jest średnia/słaba. Finalna pewnie po poprawkach max. 6/10 będzie w recenzjach zgarniała.
    >
    > Czyli wszystkie pozytywne są po to żeby dostać kolejne części bezpłatnie? Gdzie o takiej promocji informują, możesz podać źródło?
    > Czyli jak dam pozytyw to ma za darmo epizod II?
    >
    > A tak na marginesie każdy ma swój gust, dla mnie np. TWOM i AR to bardziew ale ja nie jestem graczem, mnie co innego interesuje.
    >

Jak nie jesteś graczem, to dlaczego sie wypowiadasz na temat gier , sam sobie świadectwo wystawiłeś ,jesteś zwykłym naganiaczem
    Czy ja się wypowiadam na temat gier bo chyba źle przeczytałeś to pan wielonikowy RobertU wystawia oceny za wszystkich.
    Bo on ma takie zdanie to każdy musi mieć.
    Dla mnie moga zrobić grę w kółko i krzyżyk czarno-białą i może mi sie nie podobać, ja inwestuje i oceniam co inne.
    Tak samo nie popieram pewnej spółki co tnie lasy bez opamiętania ajakoś zainwestowałem.
    Graczą się podoba to dobrze, oni wpłyną za zyski, mnie ie musi, mi się podoba zysk.

Czytaj ze zrozumieniem co kto pisze.

Źródło steam, forum gry:
    "Its now one month to final release. So the last chances to get Early Access version with Incentive Scheme (get it on Steam - leave us your comment and you will get Ep 1,2,3)."

Oczywiście gra jak gra, kwestia gustów i upodobań, ale jednak w porównaniu do gry 11bit nie grzeszy oryginalnością, jedna tamta jest pod tym względem znacznie lepsza, jak również pod względem wykonania i oprawy itp.
    Dnia 2015-02-02 o godz. 17:18 ~RobertU napisał(a):
    > Źródło steam, forum gry:
    > "Its now one month to final release. So the last chances to get Early Access version with Incentive Scheme (get it on Steam - leave us your comment and you will get Ep 1,2,3)."
    >

Dowiedz się na czym to polega, napewno nie będą dawać za darmo pozostałych epizodów.

Na forum gry steam jest wyjaśnione.
    To ja wiem te parę osób w motywacyjnym dostanie a jak gra wejdzie na steam to zacznie się sprzedaż.
    Poprzednia gra miała sporo błędów, za szybko ją wypuścili i sprzedała się w dużej ilości - kilkaset tysięcy kopi (pomijam promocyjne klucze).
    Obecna jest dopracowana, a końcowa wersja pokaże coś więcej niż to co było w EA.
    Na pewno sprzedadzą tego kilkaset tysiaków, mają jednocześnie otwarte wszystkie kanały dystrybucji a przypomnę że przy poprzedniej część wprowadzali je co jakiś czas.

Oczywiście ich poprzednia produkcja jak na poziom gry sprzedała się całkiem nieźle, ale kilka tysięcy to chyba przesadzone stwierdzenie, niestety też marża była dość niska, ponieważ zdecydowana sprzedaż opierała się na promocjach, czy paczkach Bundle.

Nie neguje tego, że ich nowa produkcja będzie się sprzedawała, po prostu nie liczyłbym na jakieś wysokie wyniki - największym atutem na pewno jest niewygórowana cena w stosunku do jakości gry (nie wiem, czy zostanie utrzymana po premierze, zapewne tak) oraz szansa na ciekawy klimat artystyczno-wizualny (wciąż wymagający znacznego dopracowania, ale to pokaże wersja finalna oraz prace jakie zostały włożone od ostatniego patcha). To co będzie istotne po premierze to przynajmniej zadowalający odbiór gry przez graczy (min. steam 60% w mojej ocenie) oraz pokrywające koszty sprzedaż, co pozwoli na zwiększenie zaangażowania w pozostałe epizody.
    Przejrzyj sobie raporty ile sprzedali, w początkowym okresie sprzedaży na samym steam poszło ponad 80tyś a potem dalej.
    Zresztą gracze ocenią niemy, za kilka tygodni się dowiemy jak pójdzie ale zakładam że lepiej niż pierwszy tytuł.

Tak pamiętam o liczbie 300tys z informacji prasowych itd, tylko jestem pewien, że wliczone są w to zarówno klucze rozdawane za darmo, za 1 dolar, jak i te z promocji oraz paczek Bundle, stąd wynik nie robi takiego wrażenia. Jednak teraz strategia się trochę zmieniła, pewnie dlatego, że wcześniej różnymi zabiegami stworzyli uniwersum = markę.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~Aloe [86.16.30.*]
    This War of Mine ma 83% pozytywnych opinii.
    Afterfall Reconquest 80% pozytywnych opinii.
    Jest szansa na powtorzenie sukcesu.
    Co do osoby która zamieściła listę podobno moich innych kont to gratuluję wiedzy, po pierwsze na forum Bankiera wypowiedziałem się do tej pory 2 razy (i już żałuję), po drugie pula adresów IP 31.61.131.* i podobnych nic nie oznacza, jak większość innych adresów, szczególnie przyznawanych dynamicznie. Jak ktoś będzie chciał naganiać i zmieniać adresy IP to zrobi to bez problemu, metod jest wiele.

W tym wypadku jest to pula adresowa IP klientów Orange LTE, z której to sam korzystam, ale oczywiście inni wiedzą lepiej, dlatego przecież się merytorycznie wypowiadają.

Pozdrawiam.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~Maestro [31.61.129.*]
    Dnia 2015-02-02 o godz. 17:27 ~RobertU napisał(a):
    > Co do osoby która zamieściła listę podobno moich innych kont to gratuluję wiedzy, po pierwsze na forum Bankiera wypowiedziałem się do tej pory 2 razy (i już żałuję), po drugie pula adresów IP 31.61.131.* i podobnych nic nie oznacza, jak większość innych adresów, szczególnie przyznawanych dynamicznie. Jak ktoś będzie chciał naganiać i zmieniać adresy IP to zrobi to bez problemu, metod jest wiele.

> W tym wypadku jest to pula adresowa IP klientów Orange LTE, z której to sam korzystam, ale oczywiście inni wiedzą lepiej, dlatego przecież się merytorycznie wypowiadają.
    >
    > Pozdrawiam.

Tak zgadza się ja też ( czasami) mam ten sam "problem" ..... bo (czasami) mam te samo Id 31.61.131.* takie "przydziela" mi ORANGE i nie mam na to najmniejszego wpływu ....

Mnie "EXPERCI" od wzrostów na NGS chcieli jeszcze lepiej załatwić ......

powyciągali wątki z przed 5 lat i UWAGA!!! z innej zupełnie spółki ......

gratuluję z góry tym co wierzą w ich prognozy wzrostu "waloru" (NGS) do 40 - 50 gr

Zresztą Lords of the Fallen spółki CIGAMES ma ocenę na steam 59%, a jestem pewien, że już niedługo dobiją do 1mln sprzedanych kopii zsumowaną ze wszystkich kanałów dystrybucji. Idąc takim tokiem rozumowania Afterfall 1mln sprzedanych w dwa tygodnie? Oczywiście, że nie, zupełnie inny poziom gry, dlatego jak dla mnie 80% na steam w przypadku tej gry oznacza prawie tyle co nic. Natomiast pogranie godzinę w ich produkcję pozwala wysunąć znacznie więcej wniosków.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~jasio [89.72.27.*]
    jakich wniosków ?
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~gajowy [185.72.156.*]
    Wygląda na koniec wzrostów, nikt nie kupuje po 6, z 4 wycofują zlecenia, rano było 10mn a teraz jest 5mln..
    Ciekawe czy kurs zahaczy o 3gr
    Info było o premierze i pod to zagrali i koniec imprezy.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: jodaw [178.235.51.*]
    jest dramat, bo nie rośnie 20% każdego dnia, taka jest wyobraźnia wielu inwestorów albo trolli
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~abc [91.193.208.*]
    gejowy a co Ty się tu tak udzielasz od rana? i ciekawa taktykę masz.... ale pisz tak dalej, tacy sa tutaj potrzebni :)

• Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~gajowy [185.72.156.*]
    A co nie koniec imprezy, ja tu widzę zrzuty od 6gr, grubsza korekta, poszło sporo po 6gr i sporo po 5gr, wszystko wskazuje że 4gr lada chwila pęknie.
    Rano stało na 4 10mln akcji, teraz jest 5mln, wycofują zlecenia co może oznaczać głębszą orekte, możliwe że kurs zachaczy o 3gr i ponowne zbieranie.
    Zacznę kupować jak uznam że korekta zakończona czyli po 3 lub 4 w sam raz.
    Po 6 już nikt nie bierze.

• Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~vasyl [36.250.74.*]
    Pisałem wam przy 6gr że będzie domknięcie luki która powstała na dużych obrotach, co za tym idzie wzrost..
    Prawdopodobnie nastąpi to przy premierze gry. Jest sporo ackji zebranych po 1i 2gr, koło 80mln do rozprowadzenia a jak na razie tego nie widać.
    Ktoś w piątek zgarnął pod koniec sesji 4mln po 5gr, dziś z rana wciągnął 2mln a na koniec postawił zablokował ponownie kurs.

• Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~Jenae [86.16.30.*]
    Ta gra moze byc duzym pozytywnym zaskoczeniem. Ostatnio gry z gatunku survival poiwekszaja grono swoich fanow.

Opinie graczy sa bardzo wysokie co dobrze rokuje. Co ciekawe gra ma o wIele wyzszy wskaznik pozytywnych opinii graczy niz na przyklad I AM ALIVE.
  • Re: Gra zebrała już 80% poztywnych opini Autor: ~xtl [181.88.177.*]
    Nie czytałem,usze poczytać czy rąbnąć niżej bo powinienem?
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.