• Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~gość [213.158.221.*]
    Podejrzewam że te 5mln zł się rozpłynęło. 
    Ale genialny Misiąg wpadł na genialny plan. Nie ma kasy to Stonoga mi wyprodukuje. 
    Podejrzewam że Stonoga nie kupił tych papierów wogóle. 
    Poprostu Misiąg przybiegł z planem ,, Słuchaj Zbyszek potrzebuje 5 baniaków na szybko. Weź naruchaj leszczy na FB po 1 zł /szt i 5.000.000 zł gotowe. 
    Szybko łatwo i przyjemnie. 
    Dlatego Misiąg tak się zapieklił w swoim wpisie na FB. 
    Plan bombki strzelił. 

To taki mój domysł. jakoś dziwnie mi się to ułozyło do kupy. Ale może się myle.
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~gość [213.158.221.*]
    Powyżej cytat z jednego z wielu wpisów na Stockwatch w ostatnim czasie. Wszystko pod rozwagę.
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~Anonim [95.160.118.*]
    Bardzo prawdopodobne, że to prawda. Ale domysły można szerzyć w nieskończoność. Co jest prawdą, a co fikcją na tej spółce trudno się domyślić. Tu się wiele rzeczy nie trzyma kupy. Trudno w sumie uwierzyć, że Misiąg, aż tak kłamał - raczej bym się spodziewał, że problemy z należnościami są nieco większe niż w oficjalnych komunikatach. To, że spółka ma problemy z płynnością finansową to jedna sprawa, a informacje, które pojawiąją się od czwartku to już sprawa do prokuratury i wymiaru sprawiedliwości.
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~drobnyspekulant [79.185.138.*]
    Ludzie co z Wami - napisze to co już ktoś napisał - jak spadło z 14 zł do 30 gr to OK , ale jak wzrosło z 30 gr do 52 gr to prokurator i sądy -czy ktoś nie lubi Misiąga i Stonogi
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~neon [83.1.135.*]
    To jest właśnie Polska niestety ..
    .
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~wiosło [31.61.129.*]
    moze i oni z mordy na geniuszy nie wygladaja ale nawet ja wymyslilbym lepszy plan jak wycyckac ludzi
    ile mu tam ludzi kupilo ze 100 czy 200 lacznie z 10k sztuk? a ile maksymalnie dalo by sie nabrac z 1000?
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~drobnyspekulant [79.185.138.*]
    Taka prawda a ja myślę że Stonoga i Misiąg pokrzyżowali komuś plany i o to ta cała nagonka , ALE TO MOJE ZDANIE
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~frajerzy [62.141.210.*]
    Dnia 2015-02-01 o godz. 07:44 ~gość napisał(a):
    > Podejrzewam że te 5mln zł się rozpłynęło. 
    > Ale genialny Misiąg wpadł na genialny plan. Nie ma kasy to Stonoga mi wyprodukuje. 
    > Podejrzewam że Stonoga nie kupił tych papierów wogóle. 
    > Poprostu Misiąg przybiegł z planem ,, Słuchaj Zbyszek potrzebuje 5 baniaków na szybko. Weź naruchaj leszczy na FB po 1 zł

dokładnie tak było
    to jest kopahaus bis

pogadamy za jakiś czas już po wniosku wiadomo o ogłoszenie czego
  • Re: Przemyślenia ze Stockwatch Autor: ~neon [83.1.135.*]
    Frajerzy ...uderz w stół a nożyce same się
    odezwą ...faktycznie komuś interes UBT nie leżał ale wierzę że z pomocą Pana S. na przekór wszystkim spółka stanie na nogi..pozdr.
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.