Odp xxx Moze Nie wielbiciel Posucha jest Na wiekszosci Dobrych spolek Racja ze stala ukryta S Ale wyolbrzymiasz Bo to raptem 4340 zl I insynujesZ inne rzeczy zeby Nie kupowac po co tak naganiasz chcesZ kupic Taniej he to teraz stoi po 0.32 Pozdrawiam
zawsze może być taniej.. ale jak sie zachowa kurs w tej sytuacji trudno powiedzieć, wiekszosc z zarządu obejmowałą po 0,45 wiec teoretycznie poniżej tej ceny nie opłaca sie nikomu opychać w rynek
jutro jest sprawozdanie w poprzednich nie było nic niepokojacego a kurs se spada i spada a to ciekawe :} obroty mizerne ktos ma szczescie ze mu sie udaje grac na znzke :} jezeli nie przeiosa na jednolite to do czasu
coś mi się wydaje, że jednemu z Panów może niedługo swoich 2 mln akcji braknąć, zostanie jeszcze drugi na razie ma nieruszone 2 mln reszta to uprzywilejowane :) a spółka moim skromnym zdaniem jest zdrowa chyba że się nie znam na czytaniu sprawozdań
no i mamy raport za 4 kw całkiem całkiem jak na tłumaczenie że tak źle że Rosja, embargo fajne jest tłumaczenie że spółka wygenerowała o 3 mln mniejsze przychody spadek do 47,7 mln z 49,5 mln liczę i liczę i wychodzi mi 1,8 mln może ze mną coś nie tak. Jak tak trend jeszcze potrzyma to będziemy kupować za grosze 1 zł aktywów firmy (moim zdaniem fajnej firmy)
teraz to pewno nie sypną za grosze będzie dywidenda ,na ukrainie się uspokoi to akcje pojadą ale do góry ja bym wolał aby spadły to bym coś dokupił a tak kiszka