Podejrzana ta cisza. Po informacjach, które od 2-3 miesięcy są publikowane kurs powinien oscylować w okolicy 0,50-0,55 zł, a po wynikach ok 0,7-0,9, a stoimy w miejscu. Ma ktoś sensowne wyjaśnienie ?
jeżeli wierzycie w spółkę i posiadacie jej akcje,najlepiej złożyć długoterminowe zlecenie sprzedaży i nie obserwować jej na bieżąco , ponieważ najlepsza jest pierwsza myśl, decyzje podejmowane na żywca w 80-90% są błędne, wielokrotnie moje pułapy się realizowały tylko beze mnie ,to najlepsza metoda
do abc Napisz jak widzisz druga falę . Dla mnie pierwsza to od 21.11.2014 do 27.11.2014 , po tej fali jest korekcyjna dwójka , a trzecia być może się zaczęła i powinna przebić pierwszą . Przeciągnij sobie linię ( po szczytach na wykresie tygodniowym ) a zobaczysz b. silny opór około 50 gr. Dopiero przebicie tego oporu zapoczątkuje ewentualną hossę na naszym papierze . Natomiast zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o cierpliwość i nie zaglądanie codzienne na kurs .
wczoraj przejrzałem raporty kilku spółek najpopularniejszych z NC i dochodzę do wniosku że vedia nadal ma szansę na duże wzrosty po ostatnim raporcie i z jej C/W , PRZYCHODACH I ZYSKACH
Liczę na tę spółkę. Mam szczerą nadzieję, że to będzie dobry i znacząco lepszy rok niż 2014. A wtedy te 70gr jest całkiem możliwe i to duzo wcześniej niż na koniec roku :)