• Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: ~jaro252 [46.254.72.*]
    http://www.zwrotnikraka.pl/braster-tester-diagnostyka-raka-piersi/

Dzięki rozwojowi technik obrazowania medycyna oferuje obecnie wiele technik diagnostycznych piersi. Najbardziej znanym badaniem piersi jest mammografia. Dużą wartość diagnostyczną posiadają również ultrasonografia (zalecana dla młodych kobiet) oraz rezonans magnetyczny piersi. Już niedługo paleta dostępnych metod wczesnego wykrywania nowotworów piersi poszerzy się o nową technikę. Polscy naukowcy, założyciele spółki BRASTER opracowali i opatentowali nowe urządzenie – medyczny tester termograficzny Braster, który pojawi się na rynku w drugiej połowie 2016 roku. Skuteczność urządzenia Braster Tester została potwierdzona w przeprowadzonych w 2013 r. badaniach klinicznych THERMACRAC. Wyniki badań wskazały, że urządzenie jest skutecznym narzędziem diagnostycznym, komplementarnym wobec mammografii i ultrasonografii, które znacząco zwiększa możliwość wykrycia raka piersi na bardzo wczesnym etapie rozwoju. Dzięki niewielkim, ergonomicznym kształtom oraz powszechnej dostępności, osobisty tester piersi ułatwi każdej kobiecie przeprowadzanie regularnej samokontroli. Efektem badania będzie zdjęcie, które następnie zostanie przesłane do bazy danych firmy, gdzie unikalny algorytm, stworzony we współpracy z naukowcami z Politechniki Warszawskiej, dokona automatycznej interpretacji badań.
  • Re: Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: ~xn [213.241.24.*]
    tu będzie mega grubo. Drugi MDG tylko ze znacznie lepszym produktem
  • Re: Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: ~miodek [83.25.177.*]
    jest parcie na popyt na ten produkt - biznesowo to się b. ładnie spina
  • Re: Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: ~kelner [89.77.67.*]
    pieprzycie hipolicie. Medicalgo miał PRODUKT który w rok zaczął sprzedawać na światowych rynkach. Ci mają na razie PROJEKT. Na razie tylko drukują akcje i piszą o swoich marzeniach. OD 6 LAT!!! Qrva!!! Przez ten czas można wymyślić i wyprodukować KOŁO. Jak nie pojawi się poważny kontrahent, KTÓRY ZACZNIE ICH WALIĆ PASEM PO DOOOOPIE będą sprzedawać toto na bazarze.
  • Re: Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: ~byly_leszcz [89.65.204.*]
    Częściowo masz rację Kelner lecz tylko częściowo , każdy i na tym polega takie forum ma własne zdanie i własną strategię , lecz musisz zauważyć że sytuacja w spółce zmieniła się diametralnie zamiast trzymać ludzi bez pomysłu , usunięto ich i zastąpiono z wizją i doświadczeniem , mamy opłacone patenty , niedługo zaczną spływać kolejne tego typu infa , ruszy budowa linii produkcyjnej , tak miało być rok temu 30 zeta , dlatego z rynkiem się nie kopie rynek ma zawsze rację , spadło do minimum a teraz powolna odbudowa wartości firmy .......
    Emisja ????
    Pisałem że najprawdopodobniej wciągną to dotychczasowi akcjonariusze duzi z dyskontem , pamiętaj 13 zeta to cena za którą kupowali ....
    Mój scenariusz to taki gdzie w marcu, gdzieś pod koniec kurs oscylować będzie w przedziale 15-17 no góra 20 .....a emisja po 13 .......góra kasy dla spółki , fundusze zadowolone i mali nie skrzywdzeni .....
    Ostatnio testowałem poziom 9.10 ......... sprzedaż ustawiona była na ukrytym zleceniu a ja dobierałem po 100 , 500 sztuk aż animator poddał się przy 2,5 k chyba i cena musiała pójść wyżej ......dlaczego ????
    tutaj złotówka do góry na tydzień nie więcej 8 tygodni , koniec marca plus minus 17 zeta --------?????
    A zawsze jest tak że spółka zauważona zostaje jak kosztuje sporo , nieprawdaż MDG 11 BIT CERTUS .....
    Braster miał po prostu falstart .......i złych ludzi
    Lub inny scenariusz gdzie spółka np. z USA kupi po prostu Braster ...........w każdym bądż razie cena obecna na taki produkt no powiedzmy sobie uczciwie troszkę mizerna 10 mln $ kapitalizacji he he he

A jak napisałem na wstępie każdy ma prawo mieć własne zdanie to wszystko co powyższe to moje domniemywania nie naganianie jakie to oh i ah itd itd ........... w końcu to ja zarobię .............lub stracę
    Pozdrawiam .......
    Jak przebijemy 10 zeta dzisiaj .........znak że to wszystko ma ręce i cztery nogi he he he ......

• Re: Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: ~Maciej [94.254.209.*]
    bądźmy dobrej myśli :)
  • Re: Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: gpwmaster [188.33.87.*]
    bardzo ciekawie napisane...

• Re: Branża onkologiczna docenia Brastera Autor: ~jokerka [217.99.254.*]
    rynek nadal nie docenia Brastera, a szkoda , bo to złoto !!
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.