• wysyp Autor: ~xxx [37.30.93.*]
    czy ten pajac w końcu kiedyś się wysypie ?
  • Re: wysyp Autor: ~prawdaczyfałsz [95.40.60.*]
    na to wygląda że jeszcze ma trochę do wysypania .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: tsmat [83.21.187.*]
    Moder !!! Nie masz co robić ... zajmij się spamem ... ćwoku ...

):c
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ccc [82.26.17.*]
    co dalej panowie

ktos to zbiera ale ktos wywala
    czy macie jakis pomysl na ta spolke ??

pozdr ccc
  • Baumal Autor: ~ccc [82.26.17.*]
    co z nasza perelka ???

ktos co s wie kiedy raport ?

pozdr ccc
  • Re: Baumal Autor: ~zorro [89.25.183.*]
    Bedzie jazda. Akcji malo i walor dobry do ciekawych rzeczy na parkiecie. Spadac nie ma gdzie i nie ma powodow, potencjal do wzrostu jest, chocby powrot na kilka zlotych. Mysle ze bedzie sie dzialo. W kilka dni moze byc kilka zl. a jak bedzie roslo to chetni sami sie znajda i to na wyscigi.
  • Re: Baumal Autor: ~ccc [82.26.17.*]
    witam zorro

a ja tu widze pernamenta dystrubucje walora przez spekulanow

I nie wiem co za mega optymizn kolega ma. Brak podstaw fundamentalnych plus at wyglada tragicznie po ostatniej podbitce
    walor przelecial przez wsparcie 0,7 oraz 0,64

ale to tylko moje spostrzezenia

pozdr dla zorro

ccc
  • Re: Baumal Autor: ~ZORRO [89.25.183.*]
    Na NC at rzadko sie sprawdza. Rzadko tez licza sie fundamenty. Moze byc spolka bankrut a poszybowac w gore. Moze byc tez spolka o dobrych fundamentach z niskim kursem i malymi obrotami. Tak jak ja obserwuje sytuacje to tutaj bedzie sie dzialo w obie strony ale teraz powinno pojsc na kilka zl. Nie mowie o  7-8 ale 2-3 realne i moze nastapic w krotkim czasie. Zwlaszca ze jeszcze 120 notowan do tylu byly okolice 5 zl. Takie jest moje zdanie.
  • Re: Baumal Autor: ~ccc [82.26.17.*]
    zorro

zrobmy zaklad
     bedzie min  2 zeta w ciagu 6 miesiecy to wysylam ci skrzynke whiskey
    bedzie marazm do 1 zeta ty mi wysylasz

przyjmujesz zakald ?

pozdr ccc
  • Re: Baumal Autor: ~wanieliśta [195.184.83.*]
    "a ja tu widze pernamenta dystrubucje walora przez spekulanow" cytuje kolege ccc że dystrybucja, te dzisiejsze 16k dystrybucja? hehe popyt jest jak chcesz oddac to wal to odkupisz po 2-3zl potem a jak nie masz to nie nagniaj na spadki bierz z prawej 1-2gr wyzej i tak zarobisz !
  • Re: Baumal Autor: ~hebel78 [83.27.24.*]
    Jeszcze ze dwa trzy dni i znowu bedziecie siedziec cichutko glupie owce az znowu jakis gruby baran ruszy do przodu a wy za nim becząc o trzech pieciu albo nawet o dziesieciu zlotych :-) :-) :-)
  • Re: Baumal Autor: ~wanieliśta [195.184.83.*]
    a ja to pierdo.. moge i miesiac siedziec zbieram cierpliwie jeszcze z 20-25k poprosze w tej cenie :)
  • Re: Baumal Autor: ~wodorek [95.40.233.*]
    spoko loko nie stresować się chłopcy i tak zaliczy 45-49gr i od tego poziomu dopiero można myśleć o marszu w górę.
    i nie ma co się podniecać że, będzie po 2czy 3zł za miesiąc czy dwa ,chyba że ze spółki wyjdą pozytywne ifa,
    a i to bardzo wątpliwe .
  • Re: Baumal Autor: ~hebel78 [83.27.18.*]
    I co nie pisałem że tak bedzie? Obrot 900 zl i wszystkie owieczki cichutko siedza. I tak z miesiac teraz bedzie jak nic az sie gruby baran ruszy i wtedy znowu stadko zacznie radosnie beczec beee beee
  • Re: Baumal Autor: ~hebel78 [83.27.18.*]
    Przydaloby sie jakies info. Co z tym bankiem. Olal baumala? Czy bedzie kredycik?
  • Re: Baumal Autor: ~wodorek [95.40.13.*]
    no cóż kolego tu jest całe stado leszczy poubieranych po 2-3zł i biedule mażą o powrocie do tych poziomów ,
    żeby chociaż wyjść na zero ,
    a wracając do BAUMAL , to fakt bank ich olał ,dotacji nie dostali, ale po walnym info ,powinno wkrótce jakieś
    wyjść , coś im długo z tym schodzi , moim skromnym zdaniem to szykuje się wejście nowego mniejszościowego inwestora ,
    który , obejmie część akcji od prezesa, no bo kredyt to im chyba trudno będzie pozyskać ,spore długi, 1,2mil. straty za 3kwartał.
    no nie wiem kto im da ten kredycik .
  • Re: Baumal Autor: ~hebel78 [94.254.209.*]
    No wlasnie tez mi sie wydaje ze w obecnej sytuacji tylko ktos z zewnatrz moze uratowac ta firme. Zastanawia mnie dlaczego Pani Szeszuła nie jest już viceprezesem. Co sie kryje za ta rezygnacja.
  • Re: Baumal Autor: ~Pimpom [37.248.254.*]
    Bez inwestora nie da rady więc pewnie szykują grunt pod czyjeś wejście. Branża okien w Polsce to mocny rynek i takich firm jak baumal nie spuszcza się do śmieci, bo nie warto.
[x]
BAUMAL -10,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.