• Wauuu !! Denys Autor: ~kumaty [212.95.7.*]
    Prawie zastepca naczalnika ukrainskiej BEZPIEKI !!

teraz to dopiero kurs westy bedzie pilnowany !!
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~bardziejkumaty [79.163.194.*]
    jazda na 4gr i tam zbieramy od ing
    a później ???
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~Tworki [83.8.66.*]
    kumaty to ty moze jestes ale kumaty inaczej - tak
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~wojtek [46.113.216.*]
    chłopaki z ing dzisiaj zasnęli--nie ma co się dziwic-podobno ciśnienie jest niskie:)
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~Jasna [83.8.66.*]
    miłego weekendu ...
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~zeno [178.216.139.*]
    wzajemnie , ciekawy jestem ilu nas tu naprawdę zostało i z jakimi ilościami , ciężko mi uwierzyć że teraz ktoś sprzedaje po tej cenie , może rzeczywiście ktoś już na chleb niema , ja osobiście wole zostać z papierem do końca niż robić komuś prezenty w postaci oddania akcji prawie za fri
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~wojtek [164.126.226.*]
    widać po zleceniach ,że to jedna wielka ściema,a zostało nas łącznie pewno kilkunastu ,jest długoterminowy,ja,mityczny boss i jeszcze paru kolegów z satałej gwardii -myślę realnie łącznie mamy około miliona dwustu może trzystu akcji westy,coś koło tego,,,reszta kij wie gdzie jest?
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~miech [78.10.109.*]
    W arkuszu jest ok 1,3mln akcji czyli 10% całości.
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~nn [31.179.246.*]
    ja mam 600k -czekam i nie oddam - tylko co z tego
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~prawdaczyfałsz [31.1.209.*]
    ciekawe czy zbiją poniżej 10gr. a na to wygląda że jednak tak będzie .
    ja też mam akcje westy 25tyś , i w plecy 11tyś ,
    tylko ciekawi mnie jedno czy zakłady westy są już pod separatystami , czy jeszcze się bronią .
    bo moim zdanie ruski hadziaj nie odpuść i zajmie dombas i ługanis a wojna będzie długa i krwawa.
    z resztą widzicie co się dzieje tam ostatnio, a po tym hadziaju spływa to jak po kaczce ,nic go nie rusza.
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~wojtek [46.112.123.*]
    póki co zakłady czy też już jeden zakład westy nie są zagrożone ,nie leżą na terenie zajętym przez separatystów, dnietropietrowsk jest obecnie bezpieczny i myślę,że aż tam nie dojdą terroryści putina,kiepsko wygląda natomiast sytuacja akcjonariuszy agrotonu i sadovay,,ja tu nie obawiam się terrorystów,tylko czy spółka porozumie się z bankami by spłacać swoje zadłużenie,,to jest teraz ważne i jak westa będzie funkcjonowała po restrukturyzcji,,pewno ,że ta wojna może rozlać się na całą ukrainę ,putin chociaż jego kraj będzie na krawędzi to i tak nie przyzna się ,że jest żle,.,
  • Re: Wauuu !! Denys Autor: ~aaa [83.24.95.*]
    A po co bankom spłacać ? Lepiej niech banki zlicytują za grosze . Kupią od banków ci sami co teraz mają . Nowa firma bez zadłużenia , po wojnie i gitara gra. Ukraińskie spółki to przekręt
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.