• Sprzedaż akcji Autor: ~Madzia [79.191.151.*]
    Witam Was Kochani.
    Od wielu miesięcy proszono mnie abym pomógł w bardzo złożonej sytuacji spółki giełdowej U-BOAT LINE S.A.
    Firma zajmuje się szeroko rozumianą logistyką, ubezpieczeniami oraz handlem.Dzisiejsze notowanie to 0.33 zł za jedną akcję.
    Firma jest rozwojowa ale uważam, że marnie zarządzana dlatego tuż po zakupie przez moją spółkę tych akcji Prezes Zarządu złożył rezygnację.Rada Nadzorcza poradzi sobie z tą radosną informacją i już jutro powoła nowego.
    Cena sprzedawanych przeze mnie akcji to 1 zł/szt przy wartości nominalnej 1 zł.(pamiętajcie,że na Wasz wniosek po ich zakupie zostaną włączone do obrotu-więc wiecie co będzie Emotikon smile
    Uzyskane w ten sposób pieniądze wrzuciłbym do spółki i niewielkim kosztem z Państwa strony moglibyśmy stać się wspólnikami.Każdy z Państwa kto nabędzie akcje stanie się równocześnie współautorem sukcesu U-BOAT LINE S.A (ta spółka sponsorowała razem z TVP wiele akcji charytatywnych)
    Każdy z Państwa, kto wpłaci na rzecz zakupu akcji pieniądze w treści przelewu powinien podać swoje dane lub wraz z przelewem wysłać je na maila na adres mailowy kancelaria@zstonoga.pl
    Umowa będzie Państwu dostarczona drogą pocztową listem zwykłym w ciągu 14 dni roboczych. Jeżeli jednak z danej miejscowości będzie dużo wpłacających to umowy nabycia będę Państwu wręczał osobiście na spotkaniach, które będą organizowane od dnia 01.03.2015 r., na terenie całej Polski.
    Pieniądze na zakup akcji proszę wpłacać na podane konto Stark AVG Sp z o.o. ul.Modlińska 335a
    03-151 Warszawa 92 1090 1841 0000 0001 2950 6993
    z zagranicy PL92 1090 1841 0000 0001 2950 6993 WBKPPLPP
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~Madzia [79.191.151.*]
    Informację zamieścił dzisiaj na swoim fanpage'u Pan Zbigniew Stonoga.
  • Potwierdzono tą informację. Autor: ~Info [155.133.35.*]
    Witam Was Kochani.
    Od wielu miesięcy proszono mnie abym pomógł w bardzo złożonej sytuacji spółki giełdowej U-BOAT LINE S.A.
    Firma zajmuje się szeroko rozumianą logistyką, ubezpieczeniami oraz handlem.Dzisiejsze notowanie to 0.33 zł za jedną akcję.
    Firma jest rozwojowa ale uważam, że marnie zarządzana dlatego tuż po zakupie przez moją spółkę tych akcji Prezes Zarządu złożył rezygnację.Rada Nadzorcza poradzi sobie z tą radosną informacją i już jutro powoła nowego.
    Cena sprzedawanych przeze mnie akcji to 1 zł/szt przy wartości nominalnej 1 zł.(pamiętajcie,że na Wasz wniosek po ich zakupie zostaną włączone do obrotu-więc wiecie co będzie Emotikon smile
    Uzyskane w ten sposób pieniądze wrzuciłbym do spółki i niewielkim kosztem z Państwa strony moglibyśmy stać się wspólnikami.Każdy z Państwa kto nabędzie akcje stanie się równocześnie współautorem sukcesu U-BOAT LINE S.A (ta spółka sponsorowała razem z TVP wiele akcji charytatywnych)
    Każdy z Państwa, kto wpłaci na rzecz zakupu akcji pieniądze w treści przelewu powinien podać swoje dane lub wraz z przelewem wysłać je na maila na adres mailowy kancelaria@zstonoga.pl
    Umowa będzie Państwu dostarczona drogą pocztową listem zwykłym w ciągu 14 dni roboczych. Jeżeli jednak z danej miejscowości będzie dużo wpłacających to umowy nabycia będę Państwu wręczał osobiście na spotkaniach, które będą organizowane od dnia 01.03.2015 r., na terenie całej Polski.
    Pieniądze na zakup akcji proszę wpłacać na podane konto Stark AVG Sp z o.o. ul.Modlińska 335a
    03-151 Warszawa 92 1090 1841 0000 0001 2950 6993
    z zagranicy PL92 1090 1841 0000 0001 2950 6993 WBKPPLPP
  • Re: Potwierdzono tą informację. Autor: ~A1 [83.10.17.*]
    Tak trzymać Zbigniewie! Popieramy i wspieramy! A akcjonariusze indywidualni potrafią.
    Następnie czas na Admiral Boats do połączenia.
    Interbud-Lublin S.A spółka wyceniona na Cena/Wartości Księgowej - 0,23 !! Do przejęcia nieruchomości i całą firmę za grosze !!

Powodzenia!
  • Re: Potwierdzono tą informację. Autor: ~rudy [194.33.77.*]
    Boze nie wierze ze to sie dzieje naprawde.
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~Marko [31.1.152.*]
    Jutro bedzie mozna sie zaopatrzyć w te akcje?
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~Ratan [87.204.157.*]
    o co tu chodzi ? tamten nie mógł sprzedać, ten kupił i chce sprzedawać , co z obligacjami??
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~333 [82.177.224.*]
    nic nie rozumie
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~mat [79.191.252.*]
    jakieś bajki na Facebook sprzedają akcje UBT po 1 zł ?
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~Ratan [87.204.157.*]
    https://www.facebook.com/pierydolefiskusa.stonoga/photos/a.603223609755080.1073741829.602190836525024/746469365430503/?type=1&fref=nf
    https://www.facebook.com/uboatline
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~rudy [194.33.77.*]
    RAZ DWA TRZY - na ostrzeżenia publiczne trafiasz ZBYSZKU TY.
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~brylantjusz [77.98.163.*]
    Co to za brednie ?? Moze mnie ktos laskawie oswiecic???
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~kk [77.254.225.*]
    grosz do grosza i będzie kokosza
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~prom [88.156.227.*]
    He he, w innym wątku napisałem "No to w związku z wyprzedażą mebli z warszawskiego biura jutro wyprzedaż akcji, zamknięcie na 20 gr."

Jeśli ten Stonoga to prawda zmieniam zdanie, jutro zamknięcie na 50 gr choć nie wiadomo czy się otworzy.
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~bushy_beaver [95.108.41.*]
    to jeszcze nie całe info, więcej zostanie ujawnione prawdopodobnie jutro, w tym momencie tu złotówka to będzie mało

obstawiam, że teraz ze 2-3 dni będą równoważyć kurs

jednak opłacało się zagrać vabank

• Re: Sprzedaż akcji Autor: ~rudy [194.33.77.*]
    Jako znalazc mebli z allegro musze Ci przynac racje ze jutro moze sie zdarzyc wszystko.
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~zzzz [91.231.36.*]
    Jest jakaś szansa na kupno z rana tych akcji po kursie zbliżonym do obecnego????
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~prom [88.156.227.*]
    Ja i tak mam akcje to poczekam na info. Teraz tylko gra spekulacyjna pozostaje. Poza tym ten facet jest handlarzem to wątpię żeby kupił taki pakiet z odruchu serca, zresztą nie sądzę żeby on rządził. Oczywiście jeśli spłynie info to euforia potrwa. Jednak sprawy z obligacjami, nowymi inwestycjami itd nie znikną. Potem przyjdzie weryfikacja tzn. raport roczny, ja obstawiam że do ok. 2 mln powinno dobić za 4 kwartały. Myślę że raczej do nominału (1,00 zł) się zbliżymy ale poziomy sprzed wakacji to naprawdę przy jakichś cudownych wydarzeniach i na jesieni.

pewnie jutro ostre pompowanie akcji ? ciekawe po ile się otworzy ?
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~zxz [79.185.188.*]
    Większych dyrdymałów to nie widziałem
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~heh [83.20.39.*]
    o co tu chodzi? mam niby kupowac od niego po 1zl akcje jak moge po 35gr na gieldzie? chyba cos zle zrozumialem heh chetnie oddam po 1zl a nie zeby kupowac po tyle jak moge po 30pare gr kupic z rynku :D
  • Re: Sprzedaż akcji Autor: ~drobnyspekulant [83.9.35.*]
    Pożyjemy - jutro zobaczymy czy to kit czy coś jest na rzeczy
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.