A pisałem wczoraj, ostrzegałem, niestety moderator zapakowany w akcyjki usunął mój post:
> http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=19798
>Zapraszam do obejrzenia wideo z recenzją gry... redaktor jest zdewastowany grając we wczesną wersję gry i zbiera mu się na >mdł...ści, aż chłopina zaniemówił wielokrotnie podczas recenzji, bo tak był zażenowany. Nieźle tu ubierają was w akcje.
To już 17% w plecy tylko jednego dnia? Niestety do jest jeszcze spor pole do spadków... dokładnie do 1 gr ;-)
Przecież to jest stara recenzja jak świat gra była kolorowa i nie patchowana, kilka komentarzy z 2012 roku. Recenzja z przed wejścia do EA, wówczas gra miała mnóstwo błędów dlatego przez EA jest poprawiana. W kolejnych patchach wprowadzano poprawki a w finalnym będzie niespodzianka.
Kilka groszy niżej tez to wklejałeś po co żeby zachęcić do wywalenia po 2gr ?
Graczom się lepiej ta gra podoba niż insanity a tamten sprzedawał się jakoś. insanity - kilkaset tysięcy sprzedanych, nie liczę promocyjnych. reconquest wystarczy około 60tys na zwrot.
Tu to jest teraz tylko pole dla takich którzy żałują że nie kupili jak było tanio. Teraz odgrzewają kotlety z przed prawie trzech lat. Zaraz pewnie inny super duper ( z naciskiem na DUPER) inwestor wklei info o niedotrzymanych terminach. I będzie zaklinał rzeczywistość żeby tylko spadło.
Ale przecież spada... Wy kupiliście po 0,06 zł przedwczoraj, a ja mogę odkupić 17% niżej, więc spada i to ostro :-) Oczywiście nie kupię, bo recenzje tej gry jak widać są porażające. No chyba, że za 0,005 zł, za tyle od kogoś kupię... Sprzeda ktoś?
Dnia 2015-01-30 o godz. 09:54 ~leon napisał(a): > i kolejne 20% w plecy. To już razem blisko 40% w dwa dni tracicie? Tak się kończy spekulacja.
Idź do szkoły bo nie masz pojęcia, jakie 20% to jedna akcja a ty się podniecasz. Pewnie nie kupiłeś jak pisałem brac po 1 i 2gr to tacy jak ty woleli marudzić, poszło w górę teraz idzie kurs bokiem. a jak będzie premiera to ciąg dalszy. Jak by tak dziennie rosło jak niektórzy oczekiwali to już 15gr by było, niema tak dobrze są korekty.
Rozumując twoim tokiem myślenia to teraz jest 0.00%.
No i co kto miał rację? Ostrzegałem! Buahahahaahahaha... To już 50% w plecy... A domy zastawione kredytami we franku... komornik już u drzwi... puk, puk... buahahahahahaha