Spółka totalnie wyprzedana, w najbliższym czasie wybije z formacji klina bocznego. Radze obserwować spółkę i dobrać pakiet, kto kupi ten zarobi, zasięg to nawet kikaset%!!!!!!!!
Pokusiłem się o lekką analizę tego co proponujesz nabyć pod wybicie kursu - ta spółka to balon akcje są oddawane na coraz niższym poziomie krótkie wybicia wykorzystywane są do ciągłej dystrybucji aż w końcu nie będzie komu łapać 25-30 groszy tu będzie w połowie miesiąca a pod koniec roku 10 groszy radzę się pozbyć tego g... i nabyć akcje torby ;-)
Torba dzisiaj przebiła poziom 3zeta i jeśli tak zostanie na koniec dnia to pod koniec tygodnia może byc ciekawie. Oczywiście tak jak poprzednio zjazd też nie jest wykluczony ale już nie do 2.2
agresywne 2 dniowe wzrosty nie zostaną bez uwagi, także tygodniowy wolumen możliwy. ciekaw jestem zakończenia sesji, jak będzie branie jestem spokojny o dalsze wzrosty.
Dnia 2015-02-06 o godz. 14:58 quentin3 napisał(a): > ja w to nie wchodzę.Raczej SelenaFM(w dłuższym horyzoncie) Amica.Medicalalgo. > Torba jest dla mnie i tak mocno stresująca.;-)
URS jest spoko, choć nie traktuję go długookresowo (zresztą żadnej spółki tak nie traktuję :(), wchodzę żeby zarobić ok. 30% :) w miarę szybko (2-3 m-ce) w międzyczasie szukam innej atrakcyjnej spółki (zdołowanej,ale o solidnych podstawach) Ps. no i oczywiście nie inwestują wszystkiego w jedną spółkę - wolę spać spokojnie :)