Co widać? Gdzie widać? Jak widać? Moim zdaniem co najwyżej widać, brak popytu chwilowo....Bo podaży przed raportem to Ty się nie spodziewaj:p na pewno nie na takich poziomach, kto miał się wystrzelać zrobił to 50-110 groszy temu:) a teraz cenić się trzeba:) a jak wysoko to już rynek sam ustali:) przy 3-4 zł nie powinieneś mieć problemu z zakupami tutaj. Myślę, że nawet 100 tys.zł udanie tu rozdysponujesz:) jeśli na stałe to zapraszamy:) fajnie tutaj, chyba częściej zacznę się odzywać:)
Zapakowany jestem od listopada, czekam az do info w maju. Mam nadzieje ze bedzie dywidenda. W taki sposob zbuduja kapitalizacje ktora pozwoli im wejsc na GPW.
bo skupuje sobie ponizej tej kwoty male pakiety w sumie bo kazdy boi sie zakupic po 2.15 boo niby drogo i tam baton stoi.A co dzien ktos sie wykrusza a ktos zbiera. JAk pokazuje sie na NC minus 10 to normalnie zaraz sie wiecej wykruszalo osob tu i tak sie trzymaja. Sprytnie
Trzymaja sie bo wiedza co maja! Mysle ze bardzo trudno bedzie im zebrac cos wiecej niz kilkanascie akcji. Niech strasza batonem, niewielu da sie na to nabrac! Panowie tu sie jeszcze bedzie duzo Dzialo!!!!! Cierpliwosci!
mam ten papier blisko 2 lata i bardziej niz kurs interesuja mnie dzialania spolki a te sprawiaja ze mam ochote dalej trzymac ten papier. Rozwoj apolki jest bardzo ladny i zgodnie z tym co zapowiadal prezes. Co do kursu to niedawno wybilismy sie ponad nominal opo dlugiej kiszonce. Na kursie nie dzialo sie jeszcze nic konkretnego a mysle ze wszystko przed nami.
Do tego po infie o tych umowach na budowe fabryki akcje zostaly zebrane i do teraz silna reka trzyma je twardo, arkusz mizerny, nikt nie odda w tych cenach.