• Kolejny raz próbuje ostrzec Was Autor: ~kolo [164.127.97.*]
    Jakiś czas temu kurs SPC, próbował się wybić, gdy cena akcji zbliżyła się do 10 groszy ktoś wystawił pakiet akcji w wysokości około 100tys sztuk. Oczywiście kurs "obumarł i spadł. Dzisiaj znowu ktoś wystawia "straszaka" na 10 groszy, tym razem straszak urósł do około 170tys. Podejrzewam wiec, że ktoś ten dokupił trochę akcji dzięki zablokowaniu poprzedniego wzrostu i próbuje znowu zablokować kurs i wycisnąć z Was papier. Mozliwe, ze robi to człowiek, który od ponad roku regularnie pisze zniechęcające komentarze na forum a sam twierdzi, że nie posiada akcji a możliwe, że ten, który "wycina" ostrzeżenia przed mafią i "spekułą". ;)

Pewnie bym nawet nie się tym nie przejął, chętnie dokupiłbym papier na niższych poziomach, ale zirytowało mnie zachowanie człowieka najwyraźniej zaangażowanego skup papieru SPC, który BEZCZELNIE wycina moje informacje dla Was! ;)
  • Re: Kolejny raz próbuje ostrzec Was Autor: ~LOP [176.58.22.*]
    Zauważyłem dzisiaj wycięli cały twój wątek.....
    Jeśli faktyczny ff wynosi około 2,5% ,to może być ciekawie !!!
  • Re: Kolejny raz próbuje ostrzec Was Autor: ~kolo [164.127.97.*]
    Dnia 2015-01-29 o godz. 14:36 ~LOP napisał(a):
    > Zauważyłem dzisiaj wycięli cały twój wątek.....

Będzie zadyma, niebawem zobaczycie...;)))))

Dnia 2015-01-29 o godz. 14:36 ~LOP napisał(a):
    > Jeśli faktyczny ff wynosi około 2,5% ,to może być ciekawie !!!

Teoretycznie FF jest wyższe, ale tak jak przekonywałem wcześniej, na rynek nie trafiło więcej papieru niż 2,5%.

• Re: Kolejny raz próbuje ostrzec Was Autor: ~mr [94.42.46.*]
    A robią tak aby nie kupić papieru -większą ilość a z drugiej strony to go nie ma // Jedno jest pewne kiedyś to ruszą .
  • Re: Kolejny raz próbuje ostrzec Was Autor: ~lun [31.61.138.*]
    spokojnie niema sie co spietrzac ,bedzie mialo rosnac to bedzie roslo. Bez wiekszego napinania sie w jedna czy w druga strone.mysle ze nikt nie stawia zadnych straszakow do jakiegos opkupienia sie .bylo dluszy czas po 4- 5gr. I jakos nikt nie zbieral z zapalem , poprostu spolka zaczeli sie opiekowac dokladaja staran zeby byla rentowna i jakies efekty juz widac takze i w kursie. Iniema co ostrzegac czy przestrzegac kazdy ma swoj rozum i podejmuje decyzje z siebie ,a wtedy nikt niebedzie mial wyzutow za kogos. Ktos postawil batona bo chce sprzedac prosta sprawa. Jeszcze nie jest tak zeby brakowalo akcij, narazie jeszcze brakuje kupujacyh, ale jak dobrze pojdzi e to ten baton na 10gr. Pojdzie na dwa strzaly. Tylko spolka musi pokazac ze jest warta wzrostu.
    Gra nie toczy sie o SPC, tutaj to tylko zabawa, poważna gra o poważne pieniądze idzie na MSX a tutaj tylko skojarzyłem, że "moder" w identyczny sposób urabia forum cwanie, selektywnie wycinając niektóre wiadomości. Tamtego papieru mu nie odpuszczę...
    Do wczoraj sądziłem, że być może to tylko WIELOKROTNY przypadek na forum MXS, ale to co zobaczyłem na tym forum utwierdziło mnie w przekonaniu, że to nie przypadek tylko sposób na zarabianie kasy naszym kosztem...
  • Re: Kolejny raz próbuje ostrzec Was Autor: ~LOP [176.58.22.*]
    Już nie ma batona ......
  • Re: Kolejny raz próbuje ostrzec Was Autor: ~spc [94.40.35.*]
    ja widzę "batonika" na złotówce, tylko ciekawe kiedy tam dojdziemy :)
[x]
SPC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.