Dnia 2015-01-29 o godz. 14:02 ~arek napisał(a): > gdzie można sprawdzić notowania w czasie rzeczywistym
Tam gdzie masz konto maklerskie, chyba że ie inwestujesz to nie sprawdzisz.
Jak nie widzisz to ci napiszę , poleciał baton 5mln na 5gr, obecnie zasypują 5 i zaczynamy chaczyć o 4gr, prawdopodobnie też pęknie pod naporem siły a wszystko przez łowców szybkich zysków. Nakupili wczoraj papiera po 6gr a teraz w panice prują aż rozwalą te 4 całkiem.
Ktoś zrealizował zysk, licząc jednocześnie że odkupi po 0,04 lub niżej (każdy kto siedzi trochę na giełdzie nie pierwszy raz takie rzeczy ogląda). Ja obstawiam że odkupi za te same pieniądze jak nie wyżej. Ludzie coraz mniej dają się na to łapać. A tu teraz pod premierę już grają czy słusznie to inna sprawa, tak czy owak do premiery od 0,03 do nawet 0,1 może bujać.
Mam przeczucie że 4gr pęknie pod koniec sesji, z 5gr się nie pomyliłem. Jak widać nikt ie chce kupować po 5gr to może przyspieszyć zrzuty.
Dnia 2015-01-29 o godz. 13:37 ~hans napisał(a): > Racja zanosi się na korektę, myślę że zatrzyma się na 4gr, jeden impuls i ci co kupowali wczoraj pod przypływem chwili zaczną sypać bez opamiętania.
13:47 nastąpił zrzut 5mln
Dnia 2015-01-29 o godz. 13:52 ~hans napisał(a): > I poleciało, dobre przeczucie miałem
wywalaja raczej ci ktorzy maja od 1 lub 2 grosze i szkoda im uciekajacych niezlych zyskow bo zamiast sprzedac po 6 lub 5 czy nawet 4 grosze zaraz beda musieli sprzedac po 2 grosze a jak nie to znowu kiszenie na spolce kilka lat
Dnia 2015-01-29 o godz. 15:57 ~kici napisał(a): > wywalaja raczej ci ktorzy maja od 1 lub 2 grosze i szkoda im uciekajacych niezlych zyskow bo zamiast sprzedac po 6 lub 5 czy nawet 4 grosze zaraz beda musieli sprzedac po 2 grosze a jak nie to znowu kiszenie na spolce kilka lat
Dnia 2015-01-29 o godz. 15:03 ~hans napisał(a): > Mam przeczucie że 4gr pęknie pod koniec sesji, z 5gr się nie pomyliłem. > Jak widać nikt ie chce kupować po 5gr to może przyspieszyć zrzuty. > > Dnia 2015-01-29 o godz. 13:37 ~hans napisał(a): > > Racja zanosi się na korektę, myślę że zatrzyma się na 4gr, jeden impuls i ci co kupowali wczoraj pod przypływem chwili zaczną sypać bez opamiętania. > > 13:47 nastąpił zrzut 5mln > > Dnia 2015-01-29 o godz. 13:52 ~hans napisał(a): > > I poleciało, dobre przeczucie miałem
Daj już spokój z tą żenadą, jak zawsze sypał po 0,06, a pewnie kupował po 0,01. Na każdej spółce jak się zaczyna coś dziać to pojawiają się od razu tacy eksperci, co to tylko kupują na dołkach i sprzedają na górkach. CZad
A co miałem czekać i nie zrealizować takiego zysku, na 6 to ja stałem dawno a teraz będę miał taniej dzięki takim myślicielom co licza że dzień w dzień będzie szło w górę. Poszed zrzut i ze strachu puściły wam zwieracze. Nie uczyli cie korekt.
Dnia 2015-01-29 o godz. 13:37 ~hans napisał(a): > Racja zanosi się na korektę, myślę że zatrzyma się na 4gr, jeden impuls i ci co kupowali wczoraj pod przypływem chwili zaczną sypać bez opamiętania.
13:47 nastąpił zrzut 5mln
Dnia 2015-01-29 o godz. 13:52 ~hans napisał(a): > I poleciało, dobre przeczucie miałem
Kto miał rację ja czy ty? Pewnie myślisz że to co stało z prawej zanim poszedł zrzut to było wszystko na sprzedaż to się mylisz.
Siedzisz tej samej łajbie co my a pijesz do pasażera obok, nieładnie.
Dobra rada, jak masz zlecenia sprzedaży na 6gr to lepiej je zdejmij.
ja wam tylko przypomne ze 6 groszy tez sie konczylo bylo juz 200 tys i zaczeli dokladac i dokladac i rozdawac ubranka nie po to zrzucili po 5 groszy ponad 5 mln zeby teraz od was odebrac po 6 gr nie myslcie ze do niedorozwoje oni dokladnie wiedza co robic -- no i nie mowcie mi ze to nie rozgrywajacy zrzucil 5 mln w jednym strzale po 5 gr bo i tak nikt w to nie uwierzy
Trzeba było kupować 2/3/4gr a nie wymyślać hipotezy ,ty wiesz tyle co każdy z nas tz nic, karty rozdają nie tu piszący naganiacze na w lub spadki tyko spółdzielnia