• zapaść Autor: ~op [213.158.222.*]
    z tego co słyszałem to spółka miała iść w innym kierunku a ona ewidentnie śię zapada
  • Re: zapaść Autor: ~miniu [85.222.64.*]
    Dlaczego tak myślisz, że się zapada ? To że kurs nie szybuje ? Czekamy na ino odnośnie przejścia na główny które powinno się pojawić lada chwila :)
  • Re: zapaść Autor: ~op [37.30.32.*]
    a co gdy już się pojawi to info czy to coś zmieni ?
  • Re: zapaść Autor: ~wojm [83.21.169.*]
    Trochę się powtarzam :) ...mysle, ze wejście na rynek główny to czynnik który będzie dużym impulsem, ale największym i trwalszym będzie przejście tej firmy z fazy inwestycji do dojrzałego przedsiębiorstwa. Zwroccie uwagę, że te umowy i postepowania patentowo-certyfikacyjne powinny w końcu przynieść przychody spółce. Na razie sprzedaż wynosi "zero" stąd napisałem, że nie są dojrzałą spółką, ale inwestycją.

To powiększa ryzyko, ale pokazuje że potencjał wzrostowy jest bardzo duzy. Pożyjemy...

Nie wiem jak będzie z płynnością, na razie jest kiepsko, a to ryzyko kursowe mocno powiększa. Niska kapitalizacja i mały free float. To się niezmienni jeszcze długo. Spekulacyjnie to "żadna" spółka, ale w dłuższym terminie może okazać się dobrą inwestycją, ale biznes musi im wypalić.
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.