• Nastepna wydmuszka Autor: ~kas [188.100.170.*]
    Nastepna wydmuszka.Nic dodac nic ujac.
    G.. stoi caly dzien bez transakcji.Przed koncem laskawie robia ustawke na pare akcji i to byloby na tyle.
    Scenariusz grany od miesiaca.
    To wlasnie cala pierd.. BANANOWA!!
  • Re: Nastepna wydmuszka Autor: ~nowy_rynek [89.72.161.*]
    Ale już chyba wszyscy sie wysprzedali. Bo ja tak. Zostały tylko fundusze. Ciekawe komu oni opchną? Ja kupuje poniżej 100
  • Re: Nastepna wydmuszka Autor: ~kas [80.187.109.*]
    Watpie ze to fundusze.Nie bawia sie w takie jajca co wyprawiaja od miesiaca.
    Ktos kto za darmoche dostal akcje chce opchnac i probuje wszystkimi sposobami aby tylko nie spadlo.K.. daleko nie pojedzie bo takimi numerami to widac golym okiem ze wydmuszka.

• Re: Nastepna wydmuszka Autor: ~Max [217.153.133.*]
    A ja sądzę, że ludzie tego nie doceniają. Kurs spadł i wszyscy "wydmuszka" żałośni jesteście... Poczekajmy na sprawozdanie roczne, to wtedy zobaczymy jaka to wydmuszka. Co do obrotu to też się zastanawiam skad taki, jakoś zbiegło się to z wprowadzeniem nowych 35000szt akcji do obrotu. poza tym to spółka strickte technologiczna a u nas to tylko idą banki i JSW :D Czytaliście w ogóle prospekt emisyjny i czym to się zajmuje? Ja trzymam i czekam na sprawozdanie w marcu no i mam nadzieje 5% dywidendy.

• Re: Nastepna wydmuszka Autor: ~ki [83.31.99.*]
    Ja się właśnie zastanawiam nad kupnem. Czy jest możliwa korekta ?

• Re: Nastepna wydmuszka Autor: ~ninka [188.155.71.*]
    ten idiota kas pisal juz o wydmuszkach przed wzrostem o15%heheh.zajmij sie czubie robieniem pisanek...to prawdziwe wdmuszki
  • Re: Nastepna wydmuszka Autor: ~Ninka [188.155.71.*]
    kes pajacu ,jak tam wydmuszka?co ty na to?znowu dales ciala
  • Re:sam zes wydmuszka i zyjesz Autor: ~pan [89.231.191.*]
    akcje wyceniane na 288 jak sie nie boisz to szkocz na midven i kup jednym sztrzałem 9000 tys akcji ja wiem ze tu bedzie kasa
    bo co mówią to robią i jeszcze selvita i pare innych na tych spółkach mozna polegac nawet jezeli dzis stracisz to to za jakis czas dobrze zarobi lub odrzyska kase bo sie rozwijaja a nie uwsteczniaja. o czasu do czasu tylko sobie zaglondam i podpatruje co wymyslili co opantowali i na ile milionów podpisali kontrakt a nie martwię sie raportem co przekrecili i oby tylko był na plus bo dupa blada.
[x]
VIGOPHOTN -1,47% 538,00 2026-04-27 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.