Nastepna wydmuszka.Nic dodac nic ujac. G.. stoi caly dzien bez transakcji.Przed koncem laskawie robia ustawke na pare akcji i to byloby na tyle. Scenariusz grany od miesiaca. To wlasnie cala pierd.. BANANOWA!!
Watpie ze to fundusze.Nie bawia sie w takie jajca co wyprawiaja od miesiaca. Ktos kto za darmoche dostal akcje chce opchnac i probuje wszystkimi sposobami aby tylko nie spadlo.K.. daleko nie pojedzie bo takimi numerami to widac golym okiem ze wydmuszka.
A ja sądzę, że ludzie tego nie doceniają. Kurs spadł i wszyscy "wydmuszka" żałośni jesteście... Poczekajmy na sprawozdanie roczne, to wtedy zobaczymy jaka to wydmuszka. Co do obrotu to też się zastanawiam skad taki, jakoś zbiegło się to z wprowadzeniem nowych 35000szt akcji do obrotu. poza tym to spółka strickte technologiczna a u nas to tylko idą banki i JSW :D Czytaliście w ogóle prospekt emisyjny i czym to się zajmuje? Ja trzymam i czekam na sprawozdanie w marcu no i mam nadzieje 5% dywidendy.
akcje wyceniane na 288 jak sie nie boisz to szkocz na midven i kup jednym sztrzałem 9000 tys akcji ja wiem ze tu bedzie kasa bo co mówią to robią i jeszcze selvita i pare innych na tych spółkach mozna polegac nawet jezeli dzis stracisz to to za jakis czas dobrze zarobi lub odrzyska kase bo sie rozwijaja a nie uwsteczniaja. o czasu do czasu tylko sobie zaglondam i podpatruje co wymyslili co opantowali i na ile milionów podpisali kontrakt a nie martwię sie raportem co przekrecili i oby tylko był na plus bo dupa blada.