Jest jeszcze coś takiego jak korekta. Wystarczy że ktoś sypnie znacznym pakietem i reszta pójdzie za nim. Nie myślcie że dziennie o grosz będzie rosło i to bez powodu.
dołożą,mój kolega pchnał już po 6 wszystko co kupił wczoraj po 4 i end[koniec]On jest hazardzistą i zaryzykował znowu i tysiaka łyknał.Ja nie dotykam społek parówy,bo mogą dzis i 4 zrobić
Dnia 2015-01-28 o godz. 12:37 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-01-28 o godz. 12:34 ~Maestro napisał(a): > > HEHEHEHEE > > tak jak przewidywałem > > 2,5 mln już grzecznie czeka na chętnych ...... > > a teraz już 4 Mln grzecznie czeka ................
Przy dwóch 1gr i 2gr przewidywałeś że ci co brali wtdy zostaną z papierem toaletowym. Zamiast jęczeć mogłeś kupić wtedy i dziś sprzedać.
Dnia 2015-01-28 o godz. 12:38 ~Harry napisał(a): > Zrobili w balona naiwnych,papier toaletowy wzięli i do ki.la z nim tylko.5 rozdysponują też tym co zechcą tylko niech się nazbiera
KOGO baranku zrobili ciebie chyba bo sprzedałeś po 3gr ja kupowalem po2/3gr w kazdej chwili moge sprzedac ze sporym zyskiem
Bardzo mądry ruch ze strony kupującego, teraz zablokował 0,06 - może ktoś się wystraszy i rzuci po 0,05 potem może niżej. Potem odblokuje kolejną windę. Poza tym rzeczywiście 100% nie puścili by i tak.
Chyba już nie ma sił na dalsze wzrosty zaraz wywalam 2 mln po 5 gr i wracam na surfland tam wystarczająco skorekciło Dzięki za jazdę z 3 na 5 gr w 2 sesje ;)