Witam ponownie akcjonariuszy MITka (i nie tylko ) Po długiej nieobecności z ciekawością zajrzałem na forum MITka - tej "tłuściutkiej" spółeczki na NC ... Jak widzę nic ( złego ) nie zmieniło się od jesieni - a to bardzo dobra wiadomość dla akcjonariuszy , co prawda wbrew zapowiadanym przez wielu forumowiczów, kosmicznych wzrostów brak ( zgodnie z moją analizą) ale ... spółka istniej a to wielki SUKCES !!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wiernych i cierpliwych akcjonariuszy ....
Mam sporo ciekawych informacji o spółce , mogę przekazać ... dla wybranych szanujących kasę ... Jest czas na "jakieś ruchy i decyzje " do dnia publikacji wyników za IV 14' ......... myślę ,że wszyscy są świadomi jakie będą opublikowane ...
Za to, jak widać, ktoś nadal próbuje obniżać cenę, choćby wystawiając do sprzedaży o jedną akcję więcej niż po stronie lewej. A to nie znaczy, że próbują wyprzedać dużo po jak najwyższej cenie, tylko zbić jeszcze ile się da, by kupować jeszcze taniej!!
Właśnie ktoś odczytał moją wiadomość i podniósł cenę, dostawiając dosłownie kilka akcji po stronie lewej. Tak Was więc robią już od dłuższego czasu, ponieważ, również od dawna, brak naiwnych, którzy oddali by swoje pakiety po tej śmiesznej cenie!!
Szacunek dla bystrych akcjonariuszy !!! (NC ----- GPW),
Mam dzisiaj (i tylko dzisiaj ) trochę wolnego czasu to mogę wymienić się poglądami z innymi , zapoznałem się z bieżącymi informacjami ze spółki z tymi w sieci .
Piszcie , pytajcie ... tylko proszę merytorycznie bez złośliwości,
Jak wiesz decydujące znaczenie będą miały odpisy na należności (utracone) a tego jest dość sporo, i jednak spadek przychodów , i wiele pomniejszych elementów ... Na jesieni o tym szeroko wspominałem.
Ale , ale ,
powyższa sytuacja z wynikami za IV Q 14' nie koniecznie przełoży się na notowania ...
za obecny stan rzeczy odpowiada tylko i wyłącznie ZARZĄD !!!!