pytanie: Kto sprzeda w tej cenie?? Akcjonariat moze naprawde wytrwale czekać na właściwą adekwatną dla Spółki wycenę i na główny parkiet. Moze byc tak jak teraz, ze kurs będzie rosl a po prawej stronie arkusza bedzie mizernie. Chociaz kilku spekulantów pewnie tez juz ręce zaciera. Ciekawe kiedy zaczną wychodzic??
No i wracamy na 1.xx. Chyba dobra okazja do zakupów. Czekam dzisiaj na raport na biomassie. Zastanawiam się czy połowy nie sprzedać i nie dokupić za to aedes. Do raportu tutaj już niecałe 2 tygodnie.
Nie wydaje sie wam ze przy tak obiecujacej spolce jak aedes cos tu jest nie tak????? Obroty praktycznie zerowe, nie ma chetnych do sprzedazy a kupujacych tez niewiele! Obudza sie moze jak bedzie juz za pozno????! Raport za niecale 2 tyg.
jak odawałem akcje po 1,30 po nagonce bylem szczesliwy ze pozbylem się tej spólki teraz 2.15 szok. Obawiam się ze ktos duzy ma te akcje i może zrobic cuda a wtedy to juz zupełnie bede miał nerwa. W sumie musze podziękowac radkowi.
Zapraszamy ponownie ;) I tak jak kolega "Aro" wspomina może być różnie....ja osobiście uważam, że 50 mln kapitalizacji i rynek główny jest naprawdę osiągalny:p oby chłopaki nie "zje..." zepsuli mi planów:) Osobiście rozpocząłem przygodę z tą piękną spółką po sierpniowych komunikatach odnośnie "deweloperki". Wrześniowe wzrosty zachęciły mnie z kolei do dalszych zakupów. Stąd pakiety zakupu od 0,6 zł do 1,6zł:)mam nadzieję, że z zainwestowanych 12 tys.zł nową Skodą Octavią za te 3 lata wyjadę z salonu:) więc, ja czekam na komunikaty pod, które osobiście gram:) a później rozliczenie tego.... wiecie co tu się będzie działo?:p ACCCCHHHHH :D:D:D a co do obrotów to, które są czasem jak w warzywniaku ... popyt się zrobi to i podaż będzie:) przynajmniej stabilny akcjonariat mamy na pokładzie;) każdy wie czemu warto perełkę trzymać i ile jest warta:) a jak by nam tu spekuła wpadła to dopiero nabierzemy wiatru w żagle i w moment znajdziemy się na biegunie północnym ;> wtedy do 15 zł obstawiam momentami, w ciągu 2-3 lat....
Mimo wszystko pamiętajmy , to tylko/aż giełda różnie może być... Tak, tak Radku solidnie nastraszyłeś Nas :D