• i już po korekcie? Autor: ~aro [217.172.242.*]
    ... przez te olbrzymie obroty trudno o analizę :)

jutro pewnie up.
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~zx [77.254.225.*]
    a kto kupi w tej cenie
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~aro [217.172.242.*]
    jak to dla Ciebie zbyt wygórowana cena za akcje to szacun!
    pogadamy 11 lutego :)
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~henk70 [78.8.183.*]
    właśnie po wynikach będą brać po 5-6 zł. i to będzie tanio.
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~nastyboy [176.115.25.*]
    pytanie: Kto sprzeda w tej cenie?? Akcjonariat moze naprawde wytrwale czekać na właściwą adekwatną dla Spółki wycenę i na główny parkiet. Moze byc tak jak teraz, ze kurs będzie rosl a po prawej stronie arkusza bedzie mizernie. Chociaz kilku spekulantów pewnie tez juz ręce zaciera. Ciekawe kiedy zaczną wychodzic??
    mam ten papier 2 lata, mogę go jeszcze potrzymać z rok... cierpliwość jest złotem ;)
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~Krzysztof [78.19.229.*]
    No i wracamy na 1.xx. Chyba dobra okazja do zakupów. Czekam dzisiaj na raport na biomassie. Zastanawiam się czy połowy nie sprzedać i nie dokupić za to aedes. Do raportu tutaj już niecałe 2 tygodnie.
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~aro [5.172.252.*]
    zrób tak jak podpowiada Ci własna intuicja, a nie forum...
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~Joy [159.20.208.*]
    Nie wydaje sie wam ze przy tak obiecujacej spolce jak aedes cos tu jest nie tak?????
    Obroty praktycznie zerowe, nie ma chetnych do sprzedazy a kupujacych tez niewiele!
    Obudza sie moze jak bedzie juz za pozno????!
    Raport za niecale 2 tyg.
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~woow [159.205.107.*]
    jak odawałem akcje po 1,30 po nagonce bylem szczesliwy ze pozbylem się tej spólki teraz 2.15 szok. Obawiam się ze ktos duzy ma te akcje i może zrobic cuda a wtedy to juz zupełnie bede miał nerwa. W sumie musze podziękowac radkowi.
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~aJaNaTo [79.110.198.*]
    Zapraszamy ponownie ;) I tak jak kolega "Aro" wspomina może być różnie....ja osobiście uważam, że 50 mln kapitalizacji i rynek główny jest naprawdę osiągalny:p oby chłopaki nie "zje..." zepsuli mi planów:) Osobiście rozpocząłem przygodę z tą piękną spółką po sierpniowych komunikatach odnośnie "deweloperki". Wrześniowe wzrosty zachęciły mnie z kolei do dalszych zakupów. Stąd pakiety zakupu od 0,6 zł do 1,6zł:)mam nadzieję, że z zainwestowanych 12 tys.zł nową Skodą Octavią za te 3 lata wyjadę z salonu:) więc, ja czekam na komunikaty pod, które osobiście gram:) a później rozliczenie tego.... wiecie co tu się będzie działo?:p ACCCCHHHHH :D:D:D 
    a co do obrotów to, które są czasem jak w warzywniaku ... popyt się zrobi to i podaż będzie:) przynajmniej stabilny akcjonariat mamy na pokładzie;) każdy wie czemu warto perełkę trzymać i ile jest warta:) a jak by nam tu spekuła wpadła to dopiero nabierzemy wiatru w żagle i w moment znajdziemy się na biegunie północnym ;> wtedy do 15 zł obstawiam momentami, w ciągu 2-3 lat....

Mimo wszystko pamiętajmy , to tylko/aż giełda różnie może być... Tak, tak Radku solidnie nastraszyłeś Nas :D

• Re: i już po korekcie? Autor: ~miś_puszapek [178.182.190.*]
    tylko zdjęć furki nie wklejaj, bo to zły znak ;-)
    wiesz może być różnie ... jak to na naszej giełdzie. Aedes także może jakiś kontrakt położyć

Nie mniej jednak jakoś bardzo wierze, że ten rok zdefiniuje wartość tej spółki na ok 100mln.
  • Re: i już po korekcie? Autor: ~Góra [83.4.175.*]
    Aedes i Alda coś z nich będzie
[x]
AEDES 14,29% 0,10 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.