• dlaczego nie spada? Autor: ~eanw [212.67.137.*]
    1. Jakubas ogłosił, że sprzedaje,
    2. OFE pozbywa się akcji...
    kurs leci tylko 0,5% w dół. O co chodzi?
  • Re: dlaczego nie spada? Autor: ~Newag [77.253.86.*]
    Hahaha gratuluje wyczucia jeśli Myślisz, że newag spadnie to jesteś w dużym błędzie niedługo będzie 30 zł:)
  • Re: dlaczego nie spada? Autor: ~eanw [212.67.137.*]
    ok szanuję twoje zdanie, ale jakbyś wskazał mi konkretny powód/dowód dla którego akcje miałyby wzrosnać. Ja swój punkt widzenia w formie zapytania, uzasadniłem. Ty nie.
  • Re: dlaczego nie spada? Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    ...poczytaj analizy finansowe, otoczenie rynku, wskaźniki i wyniki spółki.
  • Re: dlaczego nie spada? Autor: ~PPP [31.2.34.*]
    tak przy okazji, dodatkowy argument

Mie­sięcz­nik FORBES po raz kolejny uho­no­ro­wał NEWAG S.A. swoim Dia­men­tem....

http://inforail.pl/text.php?from=tag&id=69111.
  • Re: dlaczego nie spada? Autor: ~inwestor [84.62.23.*]
    Bo chetni do sprzedania / kupna nie moga sie jakos porozumiec co do nizszego kursu.
  • Re: dlaczego nie spada? Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Dnia 2015-01-29 o godz. 13:48 ~inwestor napisał(a):
    > Bo chetni do sprzedania / kupna nie moga sie jakos porozumiec co do nizszego kursu.

A dlaczego niższego? Jesteś tam z nimi? A może wyższego, albo takiego około 24 zł. Potencjał wzrostowy jest również od 24...
    A tak w ogóle przypomnij sobie, jaki kurs debiutu obstawiał P. Jakubas w grudniu 2013, kiedy wycofano 2 mln akcji. Bo miał gdzieś sprzedaż za tamtą kasę, kiedy wiedział, ze kurs będzie znacznie wyżej na koniec 2014. I teraz również wie, ze kurs na koniec 2015 będzie dużo wyżej. Kto wie, może wzięcie kredytu na akcje Netii, wyjdzie korzystniej niż oddawanie poniżej oczekiwań branżowemu.
    Te akcje strategicznie sa w trendzie wzrostowym. Niech Was bieżące wahania nie zmylą.
[x]
NEWAG -1,45% 109,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.