człowieku nacipałesi, się czy jesteś idiotą ,zakłady spadaj stąd i nie zaśmiecaj forum , do piaskownica,albo czubków ,to drugie określenie bardziej do ciebie pasuje.
witaj kolego rob według mnie ifo . powinno się pojawić w tym lub na początku następnego tygodnia , spółka ,ma problemy i inwestor potrzebny od zaraz.tak myślę ale jak będzie kto to wie. bo jeśli nie dadzą ifo, to co widzimy teraz na akcjach baumalu , to czysta spekulacja , na 1,20- 1,29 jest potężny opór , i te batony na kupnie, dzisiaj strasznie mi się to nie podoba , szansa osiągnięcia wszego kursu do 2zł , bez inf. pozytywnych ze spółki mało prawdopodobna .
Nie tym razem. Nie przy tak przegrzanych wskaźnikach. Może zaliczy 1zł ale to za silny opór na tak przegrzane wskaźniki. Musi nabrać sił i lekko ostudzić. Opór 0,99 Wsparcie na 0,7
Dnia 2015-01-27 o godz. 21:38 ~apollo napisał(a): > Nie tym razem. > Nie przy tak przegrzanych wskaźnikach. > Może zaliczy 1zł ale to za silny opór na tak przegrzane wskaźniki. > Musi nabrać sił i lekko ostudzić. > Opór 0,99 > Wsparcie na 0,7
no i mamy studzenie lemingów hehehe kupiłes coś na dzisiejszej korekcie? ja wszedłem z powrotem po 0,73 nie czekam na wsparciu wole być już na pokładzie oddam lemingom pod koniec sesji albo jutro