• członek RN kupował duże liości Autor: ~magazynier [37.30.32.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/REGNON-S-A-Informacja-uzyskana-na-podstawie-art-160-ustawy-z-dnia-29-lipca-2005-r-o-obrocie-instrumentami-finansowymi-7232872.html

emisja była po 10 groszy, jak myślicie , inwestor zamierza stracić kasę?:)
    odpowiedzcie sobie sami
    po resplicie będziecie przepłacać
  • Re: członek RN kupował duże liości Autor: ~kkk [217.170.175.*]
    Człowieku akcje kupione za niecałe 34 tyś zł a piszesz o wielkiej ilosci ?? I to jest wielka inwestycja??
    Była nadzieja ze cos tu sie zmieni....mialy byc w grudniu upublicznione plany dotyczace restrukturyzacji spolki a tu dupa ... znowu sie klika zebrala z centrozapu i spoleczek zwiazanych z krolem dlatego tak jak bylem dobrej mysli tak teraz jestem pełen obaw bo tu z tymi ludzmi w zarzadzie i rn nic dobrego sie nie stanie !!!!

• Re: członek RN kupował duże liości Autor: ~Ela [46.205.51.*]
    Powszechnie praktykowany chwyt marketingowy zeby utrzymac kurs akcji i obroty. Wkrotce zacznie je sprzedawac malymi transzami , o czym nawet nie musi informowac, potem znowu kupi...sprzeda... I znowu bedzie mielenie akcji... na przetrwanie.
  • Re: członek RN kupował duże liości Autor: ~echo [87.101.34.*]
    Powiedzcie mi, dlaczego akcje spółki mają iść do góry?

Pronoxem - Regnonem - nie interesowałem się od czasu bankructwa Pronoxu.

Dzisiaj, po kilku latach widzę, że w Radzie Nadzorczej znów są te same osoby, które były w I-wszym Zarządzie (Smagor, żona Sosina ....), w papierach widzę znów handel hurtowy i detaliczny elektroniką .

Coś się zaczyna rodzić, czy to tylko takie pomysły zarzadu?

[x]
REGNON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.