niestety mam złe wieści.. daję temu papierkowi jeszcze dosłownie dwa, trzy dni i jeśli nic sensownego się nie wydarzy, to wywalam co mam, a mam tego sporo i niestety, przy tym popycie obawiam się, że mocno poleci. zgrzeszyłbym narzekając na Certusa. zarobiłem na nim olbrzymią forsę i liczyłem, że jeszcze zarobię ostatnie tygodnie są jednak nieco rozczarowujące a ja znalazłem sobie nową perełkę, gdzie zamierzam przerzucić kasę przeznaczoną na NC.
naprawdę życzę szczęścia i zysków ja po prostu uważam, że gdzie indziej zarobię o wiele więcej a zatem jeśli w najbliższych dniach zobaczycie, że ktoś wyzbywa się papieru, to bez żadnych spiskowych teorii; to nikt z otoczenia spółki
Mnie też korci, by już wyjść z tego papiera i też złego słowa nie powiem na spółkę. Jednak brak mi zdecydowania, bo wiem, że to walor nieobliczalny, a wtedy bardzo boli, gdy jest się już z "boku". Dlatego gdy brak mi pewności, zazwyczaj skracam się średnio o połowę i inwestuję gdzie indziej. Pozdrawiam.
dokładnie o tym mówię co zaś się tyczy polecania papieru, który mam na oku... to forum pełne jest gamoni w stylu: "Zarobiłem miliony na Certusie a teraz powiadam wam kupujcie to i tamto i też zarobicie"
no i wszystko fajnie, tyle, że ten, kto pisze te słowa ani na Certusie czy jakimkolwiek innym papierze nie zarobił, to po pierwsze a po drugie; tacy kolesie polecają trefny towar, który sami mają i który parzy ich w rączki
nie zamierzam wstąpić do grona podobnych nieudaczników, zwłaszcza, że żadna ze mnie wyrocznia i papier, który mi się podoba może pójdzie w górę, może nie.
w kwestii Certusa... od dwóch i pół miecha obijamy się od 20PLN, to kluczowy poziom moim skromnym zdaniem sensowne przebicie tego poziomu, szybko będzie skutkować osiągnięciem 30 PLN na początek co dalej zależy od rozwoju sytuacji; teraz trudno prognozować od tego poziomu może urosnąć jeszcze naprawdę sporo a może też polecieć na pysk kluczowy jest jednak poziom 20PLN bez tego marazm i nostalgia
będzie zjazd i jak się zatrzyma na 10-11zł to będzie dobrze. Nowa gruba nie pociągnęła za sobą kursu, teraz już nikt nie kupuje, ulica gra sama ze sobą. Wkrótce raport, a wiadomo że wydmuszka nic nie robiła bo zmienia działalność więc zapewne będzie duża strata.