Dnia 2015-01-29 o godz. 18:00 ~Michał napisał(a): > skoro możemy rosnąć to od jutra rośniemy.. na razie do 2x a po niedzieli dużo wyżej.. )))))))))))))))))
Dnia 2015-01-30 o godz. 14:52 ~matta napisał(a): > Dnia 2015-01-29 o godz. 18:00 ~Michał napisał(a): > > skoro możemy rosnąć to od jutra rośniemy.. na razie do 2x a po niedzieli dużo wyżej.. ))))))))))))))))) > > kolejna kompromitacja wieśniaka >
ten człowiek jest chory, co do tego nie mam już żadnych wątpliwości można się pomylić raz, 10 razy ale nie BEZ PRZERWY biedny człowiek
..sami zostaliście i nikt was nie lubi..boroczki )) ..xdx też odszedł a trochę motał kursem ale w towarzystwie alfa i omegi stwierdził że ręce opadają.. teraz gra się na ubocie szanowni pyskacze a jeszcze nie tak dawno ktoś tu skomlał że ubot jest be ..tam już mam ponad 60% po info że ktoś nabył akcje od zarządu a tu była przed chwilą taka sama sytuacja i co ?? kurs poszedł niżej a przecież to dobre info..posiedzicie tu jeszcze dwa lata na tym poziomie albo niższym to może wydedukujecie o co tu chodzi.. he he
chociaż nie wiem po co pytam i oczekuję szczerej odpowiedzi od kłamcy dychacza już miałeś na ari i spekułe z fluida i średnio 50 razy na miesiąc sygnały kupna choroba dość poważna cie dopadła, nazywa się mitomania schizofrenidalna
ani ty ani jakaś pokraka xxx vel jolka ani jakaś doda i inne nic nie znaczące śmieci, nigdy tu nic do powiedzenia nie mieliście mam nadzieję że łajzy już tu nie wrócicie i wreszcie bez truchła będzie można pojechać wyżej, najpierw pięterko, później drugie a później już w złotówkach, w tym roku wątpię ale w przyszłym z dużym prawdopodobieństwem
Dnia 2015-01-31 o godz. 14:37 ~Michał napisał(a): > ... teraz gra się na ubocie szanowni pyskacze a jeszcze nie tak dawno ktoś tu skomlał że ubot jest be ..tam już mam ponad 60% po info że ktoś nabył akcje od zarządu
myślę że to poniżej już raz na zawsze rozwiewa wątpliwości o poważnej chorobie psychicznej Michała to chyba ostateczna kompromitacja tej żałosnej kreatury dodam że jeżeli sprzedał wszystko co miał 30 stycznia to miał UWAGA .... 100 akcji :)))))) takie właśnie coś nękało nas tu od ponad roku
Dnia 2015-01-29 o godz. 18:00 ~Michał napisał(a): > skoro możemy rosnąć to od jutra rośniemy.. na razie do 2x a po niedzieli dużo wyżej.. )))))))))))))))))
Dnia 2015-01-31 o godz. 14:37 ~Michał napisał(a): > ..sami zostaliście i nikt was nie lubi..boroczki )) ..xdx też odszedł a trochę motał kursem ale w towarzystwie alfa i omegi stwierdził że ręce opadają.. teraz gra się na ubocie szanowni pyskacze a jeszcze nie tak dawno ktoś tu skomlał że ubot jest be ..tam już mam ponad 60% po info że ktoś nabył akcje od zarządu a tu była przed chwilą taka sama sytuacja i co ?? kurs poszedł niżej a przecież to dobre info..posiedzicie tu jeszcze dwa lata na tym poziomie albo niższym to może wydedukujecie o co tu chodzi.. he he
.. hejter vel troll nawet nie rozumie o czym pisze.. różne wątki wkłada do jednego wora coś dokłada i jeszcze w to wierzy.. trzy lata chce czekać zanim ugra kilka groszy bo jak na razie to ma w plecy i to jeszcze jak sama sobie kurs podniesie ..giełdowy matoł he he ))))))))))))))
won stąd śmieciu!!! daj spokój normalnym ludziom po co tu się udzielasz? nie masz kasy, nie masz akcji, jesteś zerem i forumowym trollem to czy ari będzie rosło, nie zależy od ciebie ani od twoich żałosnych analiz i sygnałów, z których jeszcze żaden się nie sprawdził jak już sięgnąłeś dna kompromitacji codziennie pisząc o dychaczach i spekułach to nagle zaczynasz kłamać w drugą stronę, co za bydle!
udowodniłem, że jesteś kłamcą i manipulantem ty udowodniłeś że dodatkowo jesteś śmieciem tyle w temacie
Po co te nerwy? MichaL jest niewiarygodny i zmienia front co tydzień, ale należy się zastanowić skąd brak tutaj zdecydowanych ruchów mimo fajnych newsow i zbliżających sie dotacji .
..frontu nie zmieniam , tak tylko pod omege pisałem .. kilka groszy powinno podskoczyć na ostatniej sesji bo była ostatnia sesja tygodnia i miesiąca ale ster zdecydował że opózni się z tymi groszami a tym samym nie śpieszy się z wzrostami ..w tym miesiącu przewiduję bujanie kursu między 24 -30 i naprawdę b małe obroty .. kto ma inne zdanie ??
ja mam inne zdanie i nie dlatego ze juz wywalilem gniota, ale uwazam ze ktos celowo blokuje ewentualne zaczatki wzrostow i gasi te iskierki dlatego tez samsie wyprzedalem i ... zarabiam juz gdzies indziej
a tu dalej bym sie bujal 2 grosze w te 2 grosze we wte plus te ordynarne zabawy w numerki, od tygodnia bawi sie 7777 to w koncu chce to sprzedac czy nie ?
on sie bawi a reszta siedzi cicho jak zakleci, i to nie tylko wina Michala, moja czy paru tam jeszcze innych ze na tym papierze sie nic nie dzieje
Michal nawet pomimo swoich nietrafionych analiz nie ma mocy sprawczej zeby papier stal jak zaklety taka dygresja mnie naszla jak widze kolejny raz jak miga mi ari na arkuszu i wskakuja same 7mki