• Poradżcie co robić !! Autor: ~luiz [83.8.254.*]
    Jestem od kilku dni jednym kłębkiem nerwów i nie wiem już co robić ! Akcje kupowałem po 1,3 zł stratę więc mam sporą , jak dla mnie za dużą , dużo za dużą . Jak myślicie , jest szansa abym sprzedał akcje po 1,3 zł jeszcze w tym roku ? Czy raczej powinienem o tym zapomnieć i sprzedać nawet po 70gr ratując resztkę kapitału ? Co sądzicie ? Pozdrawiam.
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~iii [89.231.116.*]
    Spółka ma problemy z zadłużeniem to wszyscy wiemy, jak nie będzie kontraktów na ich spłatę, to trudno o optymizm. Analiza techniczna nie pozostawia złudzeń-trend spadkowy jest bardzo silny, więc co chcesz usłyszeć, ze jest źle, ale będzie dobrze...? Sam sobie odpowiedz, czy widzisz podstawy do optymizmu czy nie, jak widzisz to kupuj, jak nie widzisz to sprzedaj, tyle w temacie...
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~luiz [83.8.254.*]
    Chyba pójdę do lasu i poszukam jakiejś solidnej gałęzi ..........Gołym okiem widać , że wtopiłem na maxa !!
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~iii [89.231.116.*]
    Ale na pewno wtopiłeś, czy tylko na forum się wygłupiasz...?-Raz odpowiedz szczerze...
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~inko [94.78.167.*]
    Daje rękę uciąć że 80% żali-ludków to spamerzy chcący położyć tą firmę. Jeśli chcesz coś z tego mieć proszę o optymizm. Tak jak "niby" Ty walczę o swoje! I wierzę że plan się zyści.
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~luiz [83.8.254.*]
    Prawda jest taka , że dopóki nie sprzedałem akcji ciężko mówić o wtopie . Jednak nie wierzę już , że uda mi się wyjść na swoje tzn. sprzedać po 1,3 zł po tyle po ile kupiłem :(
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~lerp [85.221.209.*]
    a ja myślę ze z ciebie Pinokio z długim nosem
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~inko [94.78.167.*]
    Odpowiadając na Twoje pytanie z pierwszego posta. Człowieku nic nie rób i nie udzielaj się na forum, bo już nie mam sił czytając tak chorą antyreklame.
  • Re: Poradżcie co robić !! Autor: ~upi [83.26.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.