skoro pchają się w aż tyle branż to upadłości raczej nie będzie na 99% jak chciał tego Radzio dawno tu swoich bzdur nie wypisywał myślę że nic sobie nie zrobił
wskaźniki pokazują mocne kupuj ciekawe jak długo potrwa jeszcze ta zabawa w przeciąganie liny te śmieszne ustawiane transakcje sugerują że komuś zależy aby odebrać po taniości na szczęście sypiących brak trzeba czekać aż im się znudzi ta zabawa
hasło kluczowe do wzrostów to 4 kwartał jak coś się zmieni to żadne zabawy wzrostów nie zatrzymają raport za tydzień więc warto czekać, z tego co widać coś zaczęło się dziać z kursem spółki na plus więc może być zaskoczenie warto czekać..
co z tego że wskaźniki pokazują mocne kupuj jak zainteresowanie papierem zerowe cieszy tylko brak sypaczy a na wzrosty przyjdzie czas tu na razie jakiś amator próbuje kierować kursem ale mu nie idzie
przyjdzie czas na wzrosty nie ma komu już sypać to będzie rosło ktoś jeszcze przewala sobie po 2 kilo na lewo i prawo ale to kwestia czasu i mu się znudzi jak nikt mu nie będzie chciał nasypać oby w raporcie coś się ruszyło i wchodzimy na inne poziomy..
A ja się zastanawiam gdzie są akcje 9 951 233 ff 23,25% kto to ma na forum cisza jak makiem zasiał zleceń sprzedaży jak na lekarstwo o kto ten papier ma???
zaskakujące to jest i dla mnie bo większość pisała że bankrut i koniec bliski a akcji nikt się nie pozbywa a firma rozszerza profil działalności i nadzieja jest że z tej mąki będzie chleb
Nie mam wolnej kasy kumpel pol nikt nie wiezy w dobry raport temu spadA ale to oczywiste ja czekam na ustawezarabiam i wysylam zonie ona kupuje po malutku mam twarde jaja. Wytrzymam pozdrowienia dla starych bgeowcow baden baden