• przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~Ewa [213.192.87.*]
    dzisiaj podaż przesuwa się z 4 gr na 5 gr, dobrze to wróży tym bardziej że trochę papiera wciągnięto po 3 gr i 4 gr...
    zatem wkrótce będzie 5 gr...
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~Ewa [89.66.14.*]
    jest nawet lepiej, dzisiaj to nie przesuwanie podaży tylko realny obrót, dobrze to wróży na najbliższy czas, jutro chyba pożegnamy 5 gr...
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~gg11 [31.61.129.*]
    zgadza się .....!!!!
    jak zaczną ostro brać po 5 gr , to połowa tego co teraz tam stoi zniknie w try miga , a ludki zaczną się ustawiać wyżej, znacznie wyżej > 10 gr
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~abc [91.193.208.*]
    Dziwne, ze to już tak rosnie...... a premiera gry dopiero za mc, a spolka bardzo niepewna.
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~CBA [31.61.129.*]
    Dnia 2015-01-27 o godz. 20:18 ~abc napisał(a):
    > Dziwne, ze to już tak rosnie...... a premiera gry dopiero za mc, a spolka bardzo niepewna.

masz racje służby specjalne już od dawna mają ją na oku ............

• Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~skyrom [80.51.182.*]
    Dnia 2015-01-27 o godz. 19:48 ~Ewa napisał(a):
    > jest nawet lepiej, dzisiaj to nie przesuwanie podaży tylko realny obrót, dobrze to wróży na najbliższy czas, jutro chyba pożegnamy 5 gr...

Pani Ewo bajki dla dzieci też pani pisze ?
    a konkretniej?
    proszę sprawdzić ile mln papiera dzisiaj poszło...
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~skyrom [80.51.182.*]
    Widzę, z doświadczenia wiem ze obrót to nie wszystko jeszcze trochę pomieli się 4 gr ale nie będę się rozpisywał bo to nie jest w moim interesie .pozdrawiam
    być może, zobaczymy...
    zainteresowanie papierem rośnie i zdecydowanie przyspiesza...
    jeśli założymy, że "normalnie" za 1/3 ruchu odpowiadają fundamenty, za 1/3 technika a za 1/3 psychologia (chociaż ta ostatnia ma przyczynę w fundamentach a skutki w technice), to na NC tak to nie działa: fundamenty mają mały wpływ (w krótkim okresie wręcz żaden), o technice nie ma w ogóle co mówić, a zatem zostaje psychologia. Zatem obserwując jak sprawa się rozwija, jestem dobrej myśli...
    pozdrawiam kosiarzy, żniwa będą bogate...
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~84Felek [89.66.201.*]
    Za szybko rosnąć też nie może. Do premiery zostało mniej więcej 4 tygodni, tj. ok 20 sesji. Po drodze czeka nas sporo informacji i emocji. Z pewnością AR bardziej podoba się graczom.
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~jasio [89.72.27.*]
    dziwię się tylko tym którzy wywalają teraz po 3 , to przecież trzeba być cymbałem ...
    no z tym się nie zgodzę, jeśli uważamy że ruch będzie (ja zakładam, że będzie i to istotny), to wygrani będą Ci którzy najwcześniej się zabiorą, pociąg już ruszył, wielu czyje się zarobionych (niecierpliwi), wielu już widzi ale się boi/zastanawia, wielu zobaczy pod koniec ruchu i pewnie da się ubrać - taka kolej i logika gry giełdowej. A zatem jeśli uznajemy, że ruszy to właśnie teraz jest dobry czas, jak będzie premiera to będziemy wychodzić... Do ilu dojdzie, to oczywiście nie sposób przewidzieć, ja przesuwać się na wyższy poziom z moim pakietem, a nawet skłonna jestem dokupić trochę papiera: chciałam po 3gr - nie zdążyłam po 4 gr dzisiaj - spróbuję jutro po 4 gr a może i po 5...
    pozdrawiam
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~vasyl [36.250.74.*]
    Pewnie jutro wycofają to zleceni 4,6mln na kupnie 4gr.

• Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~abc [91.193.208.*]
    Ewa a może zrobisz wręcz odwrotnie jutro ? Tutaj piszesz tak a nie inaczej zachecajac ludzi do kupna ( tych którzy czytają to forum), a to wlasnie jutro Ty sprzedasz akcje po 5gr......

Ja bym się kompletnie nie sugerowal tutaj tym forum, bo,,,,
    Pewnie teraz korekta po wzroście
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~NIKOŚ [89.68.51.*]
    Dnia 2015-01-27 o godz. 21:47 ~vasyl napisał(a):
    > Pewnie teraz korekta po wzroście

Człowieku wyluzuj jaka korekta czy dziś miałeś zieleń korekta byla juz w locie, chcesz korekty to ustaw sie na 1/2gr i czekaj jak będzie powyżej 10gr
    sam sobie przeczysz: albo nie sugerujesz się forum a zatem tym co piszę i po co piszesz Ty? albo jest jednak inaczej...
    ja śledzę forum w celu badania psychologii, o której pisałam wyżej... raczej zakładam powiększenie portfela ale oczywiście za to nie dam sobie ręki odciąć, trzeba obserwować a papier rokuje dobrze...
    Wzrost z 1 n 4 gr miałem, pewnie będzie bujać
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~gg11 [31.61.140.*]
    i tak jak pisałem wczoraj wieczorem .......
    już się ludki wycofują ze zleceń i przestawiają się wyżej !!!!

ciekawe czy dziś będzie +75% ??, czy "TYLKO" +50%
    Pewnie korekta na tym poziomie, realizacja zysków co niektórych. Tą luke trzeba domknąć.
    Za szybko idzie to szybko zleci.

• Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~gg11 [31.61.140.*]
    Dnia 2015-01-28 o godz. 09:20 ~vasyl napisał(a):
    > Pewnie korekta na tym poziomie, realizacja zysków co niektórych. Tą luke trzeba domknąć.
    > Za szybko idzie to szybko zleci.

na NJU Śmieciowych "walorach" te zasady nie obowiązują ......
    tu może być up +300 -400% w kilka sesji ..... ale też do dołu szybciutko .......
    trzeba łapać okazję w lot .....
    Aja ci mówię że obowiązują, za mało spekulujesz i to na tym śmieciowym czymś.
    Korekta będzie, kurs będzie się bujać a potem pod premierę podbicie i rozdanie prezentów - ubrań.

• Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~jasio [89.72.27.*]
    ktoś coś wie, po sesji będzie info ....
  • Re: przesuwanie podaży (0,04) Autor: ~Rob [85.112.205.*]
    Jeszcze kilka tygodni do premiery:)

Widać , że solidnie to wygląda:)

To nadal ogromna okazja!!!
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać