...po raz kolejny zrobił akcjonariuszy w trąbę. Współczuję tym, którzy mu zawierzyli i gratuluję tym co go przechytrzyli i w odpowiednim momencie wyskoczyli. Dzisiejszy zarobek na Orphee jest znakomity. Osobiście nie mam odwagi uczestniczyć w tej ruletce. Pozdr.
przesiadka na G-ENERGY (GENRG) podali wlasnie info, ze przejmują ORLEN OIL !!! kurs juz 40% na plus a spolka ma co odrabiac bo z 8 zl spadla na 50 gr, potem przejeło ją starhedge i realizuja nową strategię
Ciasno to mają w głowie Ci co wsiedli po 2,59. Zwykłe zagranie. Ileż to już ja takich widziałem na Petrolu, Sadovej, CLE... Giełda będzie istnieć dopóki będą naiwni. Czyli zawsze. Obserwowałem cały dzień. miałem kiedyś to truchło ale wyszedłem po 3,50 bo dotarło do mnie, że coś jest nie halo. Po co ludziska zapisywali się na emisję skoro na rynku był w tym dniu papier po 3,70.
Dnia 2015-01-23 o godz. 15:40 ~górnik napisał(a): > Ciasno to mają w głowie Ci co wsiedli po 2,59. > Zwykłe zagranie. Ileż to już ja takich widziałem na Petrolu, Sadovej, CLE... > Giełda będzie istnieć dopóki będą naiwni. > Czyli zawsze. > Obserwowałem cały dzień. miałem kiedyś to truchło ale wyszedłem po 3,50 bo dotarło do mnie, że coś jest nie halo. Po co ludziska zapisywali się na emisję skoro na rynku był w tym dniu papier po 3,70.