Czytam i czytam ten Raport i dochodze do wniosku, ze to matka sprzedala technologie do Meksyku, a nie nasza rodzima spoleczka.
Owszem kontrakt ladny, spore kwoty.. ale jezeli dobrze czytam to mamy prawa na Europe i na razie glosimy tylko że liczymy na równie pozytywny odbiór na rynku europejskim co w Meksyku.
Czyli ogolnie na razie kaski nie bedzie.. ale moze cos kiedys...
KRAKÓW >hybrydy, LUBLIN>elektryczne, ZAMOSC>gazowe= WSZĘDZIE WSZYSTKO NOWE . MEXYK > celem jest PRZEDŁUŻENIE ZYWOTNOŚCI autobusów w służbie publicznej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pic na wode ? Dobrze technologia sprawdza się za granicą wiec raczej nie jest to pic na wode :) Tym bardziej, że sytuacja za granicą ma wpływ na to co się dzieje i u nas
jak dla mnie na krótko można zagrać ja wczoraj kupiłem i dziś sprzedałem spadło ale jakoś nie chce odkupywać taniej emisja po 10 gr emisja po 30 gr to mnie nie przekonuję
ale info podali na Windmobil http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/info/665443,wind-mobile-sa-nowy-kontrakt-grupy-wind-mobile-na-rynku-amerykanskim