Dnia 2015-01-25 o godz. 15:40 quentin3 napisał(a): > na razie jest trend boczny i okresowe straszenie leszcza spadkami do 5,2. > Ja czekam.Jestem już po zakupach.
miło by było, żeby jeszcze przed wynikami kurs wrócił na 5,2x :)
Jest duża szansa na wzrosty na Czerwonej. Argumenty za: - sprzedaż Małpki za dobrą kasę - Małpka generowała, z uwagi na rozwój, dużą stratę - wypuszczenie ochroniarzy Elektromisu z uwagi na słabe dowody (jak dla mnie "sprawa Zientary" to sprawa medialna) - z analizy technicznej wychodzi rekomendacja kupuj
Tak więc szansa jest zbliżona do pewności że pójdzie w górę!
a ja słyszałem w RM wypowiedz byłego ministra obrony Szeremietiewa że jak rząd polski dalej bedzie spał to car putin zajmie polske i bedziemy pod jego okupacją, bo już w Królewcu armia rosyjska się mobioizuje a my nie powołujemy do armii rezerwistów, a 100 tys żołnierzy zawodowych nie zatrzyma czerwonej szaranczy
Dnia 2015-02-02 o godz. 08:33 ~quentin3 napisał(a): > my maluczcy nie mamy na to wpływu.Jednak myslę że w dłuższej perspektywie czekanie sie opłaci.Dno czyli 2.2 juz za nami ;-)
Jesteśmy w wyraźnym trendzie wzrostowym. Wczoraj była lekka korekta a dzisiaj powinien być ruch w górę. Wszyscy strachliwi już oddali akce.
Dnia 2015-02-03 o godz. 07:55 ~Zulus napisał(a): > Dnia 2015-02-02 o godz. 08:33 ~quentin3 napisał(a): > > my maluczcy nie mamy na to wpływu.Jednak myslę że w dłuższej perspektywie czekanie sie opłaci.Dno czyli 2.2 juz za nami ;-) > > Jesteśmy w wyraźnym trendzie wzrostowym. Wczoraj była lekka korekta a dzisiaj powinien być ruch w górę. Wszyscy strachliwi już oddali akce.