Dowiemy się po ile emisja , a przedtem kurs podciągną pod 13 zeta lub lepiej , po tyle fundusz kupował i byłoby nie w porządku robić niżej emisję .....tak to widzę , może być jeszcze lepiej jak ustalą np po 15 zeta mniejsza ilość akcji za większą kasę ---- dokończenie badań ,produkcja.... Jak na razie p.Halicki idzie dobrym biznesplanem , mamy dwóch animatorów i to oni są odpowiedzialni za płynność na walorze .... Jutro kolejne procenty w górę , a może jak na certusie , trzy dni i plus 100 % ...........ja po raz kolejny zamustrowałem się na pokładzie ........
Szczerze wątpię, ze ktoś zapłaci za akcje tej spółki 13 zł jak na rynku kosztują 9,50 zł, a jeszcze parę dni temu były po 7, 50 tu jest wszystko niepewne a przede wszystkim spółka nie ma produktu , który chce sprzedawać będą go ulepszać w nieskończoność, a może się okazać , że się nie da, a ścieżka sprzedaży jest zawiła i daleka do niej droga. Przypomnę jeszcze , że w firmie jest zatrudnionych ok.6 osób
Olo twoje zdanie mnie nie interesuje , a wiesz dlaczego ??? Mowiles tak samo przy 4, 5 zeta .........wiesz dlaczego nie masz kasy....?????:-) Nie potrafisz wyczuc momentu....:-) Na brasterze raz jestem a raz mnie niema .....:-)