• to jakis zart!!! Autor: ~kerry666 [94.197.120.*]
    W moim przekonaniu i na tym etapie uwazam ze kurs i tak jest smiesznie niski. O ile na gieldzie nic nie jest pewne to w tym wypadku jest to wyjatek potwierdzjacy regule. Komus zalezy bardzo aby nie osiagnal poziomu jaki powinien miec na ta pore. Fundamen alnie ina tle innych spolek o ppodobnym profilu na swiecie powinno byc okolo 80% wiecej.
  • Re: to jakis zart!!! Autor: ~ggiro [89.76.220.*]
    doprawdy? a ja uważam, że żartem jest twoja wypowiedź. kurs jest abstrakcyjnie napompowany. szansa na komercjalizację tego czegoś jest znikoma.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.255.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: to jakis zart!!! Autor: ~kerry666 [2.125.75.*]
    Kazdy! Naprawde kazdy ma prawo do swojego zdania. Jednak nie bede goloslowny np: Selvita, ja poznalem selvite jak miala na imie 2zl. a teraz kosztuje "tyci tyci" wiecej. Ot takie empiryczne wnioski. Nikt nikogo sila nie ciognie i nie zmusza do kupowania np Brastera. Pozdrawiam i zycze Tobie fortuny i poniekat sobie tez ;)
    PS: Ja wierze jednak ze moja fortuna ma na drugie imi braster.
  • Re: to jakis zart!!! Autor: ~Kermit [83.27.65.*]
    A czytali że NWZA na 16.02 i nowa emisja? I do tego całkiem spora?
  • Re: to jakis zart!!! Autor: ~ggiro [89.76.220.*]
    hihi...emisja to będzie wyłącznie w Bardzo Dobrym scenariuszu

a jak nie będzie to....

..cmentarzyk

bo po co to komu?

a wyłoży ktoś pieniądze? ja nie wiem.. a WY wiecie ??? ;)
  • Re: to jakis zart!!! Autor: ~olo [62.133.141.*]
    Airway spólka z branży już produkuje cena za akcję 1,50 zł
  • Re: to jakis zart!!! Autor: ~kerry666 [90.217.103.*]
    Alez zgadza sie:) Tylko jest tutaj mala roznica mianowicie Airway produkuje wyroby ktore produkuja rowniez inne firmy natomiast braster wchodzi zupelnie z czyms nowym i ma na to wylacznosc
  • Tu mogą być różne scenariusze Autor: ~kelner [89.77.67.*]
    Najbardziej działający na wyobraźnię jest punkt 10 który mówi o sprzedaży pakietu kontrolnego po 27 zeta za akcję:) Ale czy to jest prawdopodobne? Nie wiadomo. W tej chwili nie upchną w rynek po tej cenie ponad 2 mln akcji. To jest prawie 100% więcej niż obecnie. Musi to być ktoś instytucjonalny. OFE w to nie wejdą. Prędzej ktoś z zagranicy. Pierwsza kasa może spłynąć do spólki za dwa lata. A widząc ich niemrawość to może i nawet później. Teraz podciągają za uszy na dwóch animatorów. Wcześniej byla blokada na 7,7 potem na 8,5 teraz zrobili na 9,3. Ale to jest sztuczny popyt i nie bardzo mi się podoba. bo jak zdejmą, to będzie wielkie mentolnięcie.
  • Re: Tu mogą być różne scenariusze Autor: ~kerry666 [90.217.103.*]
    dlatego wlasnie tez dwoch animatorow zeby pozem zaprosic grubasa:)

• Re: Tu mogą być różne scenariusze Autor: ~gold [217.99.254.*]
    ten papier to złoto !!!
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.