W moim przekonaniu i na tym etapie uwazam ze kurs i tak jest smiesznie niski. O ile na gieldzie nic nie jest pewne to w tym wypadku jest to wyjatek potwierdzjacy regule. Komus zalezy bardzo aby nie osiagnal poziomu jaki powinien miec na ta pore. Fundamen alnie ina tle innych spolek o ppodobnym profilu na swiecie powinno byc okolo 80% wiecej.
Kazdy! Naprawde kazdy ma prawo do swojego zdania. Jednak nie bede goloslowny np: Selvita, ja poznalem selvite jak miala na imie 2zl. a teraz kosztuje "tyci tyci" wiecej. Ot takie empiryczne wnioski. Nikt nikogo sila nie ciognie i nie zmusza do kupowania np Brastera. Pozdrawiam i zycze Tobie fortuny i poniekat sobie tez ;) PS: Ja wierze jednak ze moja fortuna ma na drugie imi braster.
Alez zgadza sie:) Tylko jest tutaj mala roznica mianowicie Airway produkuje wyroby ktore produkuja rowniez inne firmy natomiast braster wchodzi zupelnie z czyms nowym i ma na to wylacznosc
Najbardziej działający na wyobraźnię jest punkt 10 który mówi o sprzedaży pakietu kontrolnego po 27 zeta za akcję:) Ale czy to jest prawdopodobne? Nie wiadomo. W tej chwili nie upchną w rynek po tej cenie ponad 2 mln akcji. To jest prawie 100% więcej niż obecnie. Musi to być ktoś instytucjonalny. OFE w to nie wejdą. Prędzej ktoś z zagranicy. Pierwsza kasa może spłynąć do spólki za dwa lata. A widząc ich niemrawość to może i nawet później. Teraz podciągają za uszy na dwóch animatorów. Wcześniej byla blokada na 7,7 potem na 8,5 teraz zrobili na 9,3. Ale to jest sztuczny popyt i nie bardzo mi się podoba. bo jak zdejmą, to będzie wielkie mentolnięcie.