• Prezes ryzykant Autor: ~beny [91.213.118.*]
    Wszystkie dotychczasowe działania wyglądają mi na maksymalne inwestowanie w spółkę przez prezesa.
    Najpierw sprzedaje taniej - robi emisje drożej bo chce dołożyć kasy na inwestycje.
    Teraz rolowanie żeby nie wydawać kasy na obligi -> szkoda wydawać kasy pod inwestycje z ryzykiem pod hipotekę.
    Wydaje się mimo czarnego PRu że prezes ryzykuje wszystko - własną kasę i hipotekę bo jest okazja do dalszych inwestycji.
    Pewnie musiał podjąć taką decyzję bo nie udało się wyciągnąć kursu gdzie bez rozwodnienia dałoby się przeprowadzić wystarczającą emisję.
    Wszystko albo nic...
  • Re: Prezes ryzykant Autor: ~Inwestor [83.25.234.*]
    po takich spadkach odbicie conajmniej do 1zl nie powinno nikogo zdziwic c/z 4 a srednia c/z w hossie to 20 czyli kurs 500% wyzej powinien byc czyli ok 1,50zl i tyle w temacie wczoraj bralem po 31gr i nie zamierzam tanio oddawac w ciagu roku 500% jest mozliwe mam czas i wiem ze zarobie inni czasu nie maja przez to sypia w dolku ale to juz ich sprawa, na gieldzie cierpliwi zarabiaja pod warunkiem ze spolka jest rentowna a tak jest w przypadku Uboatline
  • Re: Prezes ryzykant Autor: ATS [77.113.119.*]
    Dobrze prawisz, tez wczoraj troche zassalem i trzymam, choc dzis kusilo troche wywalic.
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.