Wszystkie dotychczasowe działania wyglądają mi na maksymalne inwestowanie w spółkę przez prezesa. Najpierw sprzedaje taniej - robi emisje drożej bo chce dołożyć kasy na inwestycje. Teraz rolowanie żeby nie wydawać kasy na obligi -> szkoda wydawać kasy pod inwestycje z ryzykiem pod hipotekę. Wydaje się mimo czarnego PRu że prezes ryzykuje wszystko - własną kasę i hipotekę bo jest okazja do dalszych inwestycji. Pewnie musiał podjąć taką decyzję bo nie udało się wyciągnąć kursu gdzie bez rozwodnienia dałoby się przeprowadzić wystarczającą emisję. Wszystko albo nic...
po takich spadkach odbicie conajmniej do 1zl nie powinno nikogo zdziwic c/z 4 a srednia c/z w hossie to 20 czyli kurs 500% wyzej powinien byc czyli ok 1,50zl i tyle w temacie wczoraj bralem po 31gr i nie zamierzam tanio oddawac w ciagu roku 500% jest mozliwe mam czas i wiem ze zarobie inni czasu nie maja przez to sypia w dolku ale to juz ich sprawa, na gieldzie cierpliwi zarabiaja pod warunkiem ze spolka jest rentowna a tak jest w przypadku Uboatline