Nic nie dzieje się bez przyczyny , więc dlaczego spółka spada ? Dziwne , że tak niska cena akcji nie kusi Członków Rady do ich kupna . Czy wiedzą coś co ich powstrzymuje przed podjęciem decyzji o ich zakupie ? Czy aby w szafie nie było żadnych trupów , tak śmierdzących , że nikt z osób mających dostęp do informacji poufnych nie jest skłonny zaryzykować i kupić akcje I3D ? Brak im wiary a może są osobami trzeżwo myślącymi i po prostu wolą nie ryzykować ? Przynajmniej nie swoimi pieniędzmi ?
Kurs leci na łeb na szyję a panowie z Rady mają to w głębokim poważaniu . Nikomu już nie zależy . Nawet na forum optymistów jakoś nie widać . Ci co wierzyli już dawno się sparzyli a nowych dawców kapitału brak .
Zacznie się ruch przed jakimś info. Taki ruch jakiśczas temu był - nawet ładne obroty weszły ale zdechły. Moze Cheili coś ogłosic a cos sie zwaliło. Na moje jeszcze ładnie tu zarobimy- niestety ja mam już całą gotówke zablokowaną I chęćodkupu = duze odbicie nawet przy niewielkich kwotach.
Ja jestem raczej optymista. Czekam na info - nawet do końca roku :) Będzie dobrze.