• Skąd tu takie niskie c/wk? Autor: ~entete [94.254.145.*]
    Czy jakieś aktywa są tak wysokie?
  • Re: Skąd tu takie niskie c/wk? Autor: ~makmk [87.207.206.*]
    Kupuj chłopie i namawiaj kolegów...na nasze Kurki (część z nas już korzenie tu zapuściła)
    w tym roku powinni jakąś dywidendę wypłacić;
  • Re: Skąd tu takie niskie c/wk? Autor: ~osowska89 [213.95.148.*]
    na osowskiej zostalo 1 mieszkanie na sprzedaz ale takie zyskowne to chyba wszystko nie bylo?
    http://www.trybonppi.pl/de/inwestycje/sprzedaz/1
  • Re: Skąd tu takie niskie c/wk? Autor: ~Qaq [217.117.140.*]
    Aktywa jak aktywa, po prostu kurs niski - przy 2,1 PLN za akcję wycena rynkowa to 29 milionów.
    Tymczasem według ostatniego raportu samych środków pieniężnych i ekwiwalentów jest 31,70 milionów,
    zapasów 58,70 i należności 88 milionów. Do tego 31 milionów wartości niematerialnych i prawnych, które można
    ewentualnie pominąć.

• Re: Skąd tu takie niskie c/wk? Autor: ~toczek [193.0.102.*]
    C/wk niskie bo popyt zerowy, więc kurs dryfuje.
    Popatrz na wolumen w ostatnich latach - śmiech na sali.
    NTT obiecało skup żeby podreperować kurs, po czym stwierdzili, że jednak mają inwestorów w nosie i skupu nie zrobią. Zrobili resplit żeby nie wpaść na listę alertów, ale jak zarząd czegoś nie zrobi żeby to palenisko rozdmuchać, to za rok trzeba będzie robić kolejny.
  • Re: Skąd tu takie niskie c/wk? Autor: ~egzorcysta [5.174.110.*]
    to wszystko lipa na świecie gruby kryzys  wszystko się wali mówiłem że przed kataklizmem giełdy poszybują w kosmos USA muszą amerykańskim baranom podać towar a polak nie taki głupi żeby kupować zobaczcie na złoto 20% w kwartał tego nie można naprodukować panowie była objazdówka po Maroko 8 dni trafiłem za 1050 zł żarcie spanie samolot RPA było za 5100 w cieniu góry stołowej teraz 9000 tys ale mi uciekło eskulap żyjesz jeszcze bo coś cie nie słychać
  • Re: Skąd tu takie niskie c/wk? Autor: ~szalony_koń [212.67.134.*]
    Żyję, z pracy rąk własnych. Na Kurków nie mam co liczyć, a do samolotu nie wsiądę choćby do ameryki w jedną stronę.
    Niestety musimy się tu kopać z Kopacz.
[x]
NTTSYSTEM 3,76% 9,38 2025-10-23 16:49:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.