Aktywa jak aktywa, po prostu kurs niski - przy 2,1 PLN za akcję wycena rynkowa to 29 milionów. Tymczasem według ostatniego raportu samych środków pieniężnych i ekwiwalentów jest 31,70 milionów, zapasów 58,70 i należności 88 milionów. Do tego 31 milionów wartości niematerialnych i prawnych, które można ewentualnie pominąć.
C/wk niskie bo popyt zerowy, więc kurs dryfuje. Popatrz na wolumen w ostatnich latach - śmiech na sali. NTT obiecało skup żeby podreperować kurs, po czym stwierdzili, że jednak mają inwestorów w nosie i skupu nie zrobią. Zrobili resplit żeby nie wpaść na listę alertów, ale jak zarząd czegoś nie zrobi żeby to palenisko rozdmuchać, to za rok trzeba będzie robić kolejny.
to wszystko lipa na świecie gruby kryzys wszystko się wali mówiłem że przed kataklizmem giełdy poszybują w kosmos USA muszą amerykańskim baranom podać towar a polak nie taki głupi żeby kupować zobaczcie na złoto 20% w kwartał tego nie można naprodukować panowie była objazdówka po Maroko 8 dni trafiłem za 1050 zł żarcie spanie samolot RPA było za 5100 w cieniu góry stołowej teraz 9000 tys ale mi uciekło eskulap żyjesz jeszcze bo coś cie nie słychać
Żyję, z pracy rąk własnych. Na Kurków nie mam co liczyć, a do samolotu nie wsiądę choćby do ameryki w jedną stronę. Niestety musimy się tu kopać z Kopacz.